Nyheter

Jordan Matthews, WR, Vanderbilt

NFL Supporter har kollat på de hetaste spelarna inför draften 2014. Vårt mål är inte att skriva om hur de dominerade i college utan vad de kan göra i NFL. Nu: Jordan Matthews.

Namn: Jordan Matthews
Position: Wide receiver
Skola: Vanderbilt
Längd: 1.91 m
Vikt: 93 kilo

mathhewsDet är en djup draft om du letar efter en wide receiver. Jordan Matthews är ännu en i raden av alla talangfulla spelare på positionen. Han är något av en personlig favorit och i en svagare klass hade han alldeles säkert fått mer uppmärksamhet. Killen är till och med släkt med Jerry Rice, den bästa receivern i NFL:s historia.

Matthews har en solid karriär bakom sig som få andra spelare i draften kan matcha. Han har samlat på sig 2,800 yards och 15 touchdowns på sina sista två säsonger. Han kan göra det mesta på planen och Vanderbilts coacher valde ofta att ställa upp honom i slot trots hans imponerande storlek. På det sätter påminner han mycket om Saints tystlåtna receiver Marques Colston.

Matthews är en smart spelare som vet hur han ska springa sina routes för att bli fri. Han hittar hål i försvaret i zonförsvar och jobbar bra med sin kropp för att skapa andrum mot man-man-försvar. I andra rundan får du en bra receiver med hög lägstanivå och storleken att så småningom bli den centrala delen av din offensiv.

<<< LÄS OM FLER SPELARE I DRAFTEN 2014 >>>
Nyheter

To Top