Nyheter

Hennes säsong över – Miami i kris

Miami Dolphins quarterback Chad Henne lämnade matchen mot Chargers i söndags med en axelskada. Skadan var allvarligare än man trodde och en operation gör att han missar resten av säsongen. Miami är verkligen i kris.

Inte nog med att Dolphins har förlorat samtliga matcher hittills, nu blir de av med sin quarterback. Miami är ett lag i kris och nu blev hålet helt plötsligt ännu djupare. Försvaret har inte spelat på den nivå som man har förväntat sig och skador har stoppat springspelet. Nyförvärvet Reggie Bush har inte kommit igång.

Henne har varit mycket kritiserad under sin tid i Miami och många av fansen blev besvikna när han fick chansen i år igen. Nu verkar det som att hans backup Matt Moore får chansen, åtminstone till en början.

Dolphins har inlett diskussioner med flera free agents. Bland annat däribland Jaguars förre quarterback David Garrard och Jake Delhomme, som var backup i Browns förra säsongen, men hittills har ingen nappat.

Det rapporteras att Delhomme och framförallt Garrard, som är bättre än många startande quarterbacks i NFL, letar efter ett alternativ där de kan stanna en längre tid.

Pengar har de båda redan tjänat tillräckligt av under sina respektive framgångsrika karriärer.

Vad tycker DU att Dolphins bör göra i den här situationen?

Nyheter

To Top