Nyheter

Händelserikt i NFL

Världen står still men i NFL rullar saker på, dess rätt eller fel låter jag vara osagt, men många spelare har fått nya adresser och här tänkte vi lyfta det häftigaste som hände under senaste dygnet.

Trejderna

Bill O´Brian fortsätter att sitta på dubbla stolar i Houston, både huvudtränare och general manager. Gissningsvis har coachen BoB en del att anmärka på att GM BoB skickade iväg DeAndre Hopkins till Arizona Cardinals i utbyte mot ett val i runda två och running backen David Johnson. En affär som många höjer på ögonbrynen åt.

San Francisco 49ers skickade en av ligans allra bästa linjemän, DeForest Buckner, till Indianapolis Colts mot ett val i första rundan (#13). Lite märkligt kan tyckas med handlar om långsiktighet för 49ers del.

Atlanta Falcons bytte till sig Ravens tight end Hayden Hurst, priset för det var även det ett val i runda två i den stundande draften.

En följetång tog slut när Minnesota VIkings till sist gjorde Stefon Diggs lycklig och bytte bort honom. Diggs skickades till Buffalo Bills, i motsatt riktning skickade Bills ett val i förstarundan (#22) och lite skrammel.

 

Signeringar

Miami Dolphins var aktiva när det blev tillåtet med olovlig förhandling. CB Byron Jones (5 år, 82,5m), LB Kyle Van Noy (4 år 51m), DE Shaq Lawson (3, 30) och OG Ereck Flowers (3, 30)fick alla fina deals och Miami som nytt hem. Dolphins brukar vara aktiva i dessa sammanhang, men känslan är ändå att det var lite smartare signeringar denna gång.

Cleveland Browns fick två fina förstärkningar i form av TE Austin Hooper (4, 42) och RT Jack Conklin (3, 42). Tydligt att Browns tänker se till att ge Baker Mayfield bra möjlighet att lyckas. Dessutom plockade Browns in Case Keenum(3,18) som back up till Baker.

James Bradberry (3,45) lämnar Panthers och skrev på för NY Giants. Intressant att Giants betalar dyrt för en CB bara året efter att man valt fyra corners i draften.

Philadelphia Eagles signar den stora defensiva linjemannen Javon Hargrave (3,39), tidigare Steelers.

På tal om Eagles. Big V, Halapoulivaati Vaitai (5, 50) , fick ett fint kontrakt med Detroit Lions. Den väldiga offensiva linjemannen skrev på för 5 år. Även Jamie Collins (3,30) skrev på för Lions och följer därmed sin gamle defensiva koordinator.

Ravens fortsätter att bygga en defensiv linje av jättar. Efter att ha trejdat för Calais Campbell härom dagen så plockades Michael Brockers (3,30) upp. Två resliga herrar.

Buffalo plockade in DE Mario Addison och fick därmed välbehövlig förstärkning för sin pass rush.

Las Vegas Raiders höll en rätt låg profil men signerade ändå en ny QB i form av Marcus Mariota. Den tidigare Titans-spelaren var en av Grudens favoriter under åren han jobbade på TV. Blir intressant att se hur det utvecklar sig.

Texans skeppade iväg Hopkins men skrev i alla fall kontrakt med Randall Cobb. En bra spelare som kan vara en liten tröst för uppgivna fans.

Många bytte lag men en som stannade kvar var Amari Cooper. Efter många om och men kom parterna överens om ett 5 årsavtal värt $100 miljoner. Ett dyrt kontrakt men Cooper har varit bra för Cowboys.

 

Så..missat något?

Händelserikt i NFL

Nyheter

To Top