Nyheter

Gronkowski ryggskadad, borta två månader

ESPNs insider Adam Schefter rapporterar under torsdagkvällen att Rob Gronkowski kommer att operera ryggen under fredagen.

Enligt ESPNs web förväntas Gronkowski missa upp till två månader vilket innebär att en eventuell Super Bowl fortfarande är en möjlighet, men vägen dit blir betydligt tuffare för New England Patriots som även varit utan Tom Brady under veckans träningar. Brady dras med ett ömmande knä och såg lite begränsad ut redan i söndagens match mot Jets, men spel på söndag mot Rams ska enligt uppgift inte vara i fara.

Gronkowski nämns trots sin ringa ålder (27 år) redan som en av ligans bästa tight ends genom tiderna. Än mer anmärkningsvärt är den rad av skador som han redan dragit på sig.

Det här är en skada som mycket väl kan påverka hans framtid som fotbollsspelare. Hur ser Patriots på hans värde i kommande kontraktsförhandlingar, och hur ser han själv på det han utsätter sig för år efter år?

Oavsett vilket så är de närmaste månaderna viktiga för Gronkowski och vi hoppas på snabbt tillfrisknande, och att vi snart kan få se en av ligans mest sevärda spelare i spel igen.

Nyheter

To Top