Julkalendern

Lucka #2: TV-spel

Med julen i antågande vill vi på NFLSupporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Därför har vi dragit igång en julkalender, där vi varje dag presenterar ett julklappstips till den hängivne NFL-supportern. Idag blir det TV-spel!

Lucka #2: Madden (”TV-spel”)

Omslag Madden 17Precis som ett FIFA-spel är en given julklapp till den fotbollsintresserade spelentusiasten, är Madden-serien ett gjutet val för NFL-supportern. Spelet kom ut första gången 1988 (då under namnet ”John Madden Football”) och har sedan dess utkommit i en årlig uppdaterad utgåva. Årets version bär helt enkelt namnet ”Madden 17” och har Rob Gronkowski på omslaget.

Madden-spelen sägs för övrigt bära på en förbannelse. Detta eftersom många spelare som fått ”äran” att vara på omslaget, drabbats av svåra skador året därefter. Tesen stämmer visserligen in på nämnde Gronkowski till viss del, men den vane NFL-tittaren vet också att ”Gronken” är tämligen skadebenägen.

Spelet finns att inhandla exempelvis på CDON och för er som vill läsa mer innan ni bestämmer er rekommenderar jag ett besök på Gamereactor som recenserade spelet när det kom tidigare i höst.

 

Nyheter

To Top