Nyheter

Fritt fram för färgglada fotbollsskor

Förbered dig på färgglada och spännande skor. Den här veckan är spelare fria att använda specialdesignade skor i välgörenhetssyfte och det är många som hakar på.

Den här veckan får vi en rolig, positiv och tillfällig regeländring i NFL. De släpper på sin vanligtvis hårda klädpolicy för att låta spelare ta del i en kampanj vid namn “My Cause My Cleats”. Det innebär att spelare har möjligheten att designa och skräddarsy egna skor, för att visa sitt engagemang i någon form av välgörenhet.

Det är första gången som NFL släpper på tyglarna och initiativet verkar gå hem hos spelarna. Enligt rapporter väntas över 500 spelare delta i kampanjen, vilket motsvarar nästan 30% av spelarna. Tidigare har spelare som Brandon Marshall, Odell Beckham Jr. och DeSean Jackson (på bilden) frångått regelverket men då blivit bötfällda. Den här veckan är det fritt fram.

Håll ögonen öppna under veckans matcher så lär du se några snygga skor. Spelare som Aaron Rodgers, Ezekiel Elliott och Khalil Mack är bara några som kommer delta. “My Cause My Cleats” är ett välkommet initiativ där spelare tillåts och uppmuntras att använda NFL som en plattform för välgörenhet.

Nyheter

To Top