Nyheter

Greens huvudvärk kan bli Steelers

Pittsburgh Steelers nyförvärv Ladarius Green är tänkt som ersättare för ikonen Heath Miller på tight end. Men den tidigare Chargers spelaren sägs ha problem med återkommande huvudvärk och det är något som inte verkar ge med sig.

Ladarius Green var Pittsburghs stora förvärv i free agencyn då han fick ett fint kontrakt på $20 miljoner över 4 år. Men Green har ännu inte varit i full träning och nu är det stora frågetecken kring om han kommer komma till spel alls.

Till en början var han borta p.g.a en ankel som opererades i januari, men den ankeln ska vara läkt nu och det är huvudet som håller honom på sidan. Den återkommande huvudvärken ska vara en följd av flertalet hjärnskakningar, bland annat två med kort mellanrum i slutet av september i fjol. Han är placerad på PUP ( Physically unable to perform) listan och när eller om han kommer tillbaks finns idag inget svar på. Mike Florio på Pro football talk säger att en källa informerat honom om att 26-årige Green pratat om att pensionera sig om problemen inte ger med sig. Florios källa uppgav även att det fanns en möjlighet att Steelers skulle släppa Green.

För Pittsburgh är detta ännu ett slag mot den offensiva sidan och det verkar omöjligt för dem att få se alla sina talangfulla offensiva krafter på banan samtidigt. Först blev WR Martavis Bryant avstängd hela säsongen, sedan stängdes RB Le´Veon Bell av i fyra matcher och nu ser alltså TE Ladarius Green ut att vara tveksam till att komma till spel. Bakom Green finns inte mycket kvalitet på positionen utan det skulle lämna ett stort ansvar på andraårsspelaren Jesse James att kliva fram.

Nyheter

To Top