Chargers

Skador på Chargers spelare

Vi har redan börjat se rapporter om skador hos Chargers. WR Stevie Johnson blir borta hela året och idag skadade sig även G Orlando Franklin. Det är oklart hur allvarlig hans skada är.

Stevie Johnson har opererat menisken i knät, en operation som ska ha varit lyckad. Däremot krävs det upp till ett år med rehabilitering för att han ska återställas. Johnson kom till Chargers förra året och hade en medelmåttig säsong, med 45 mottagningar och knappa 497 yards. Det är möjligt att veteranen inte har många chanser kvar. I ett försök att täcka upp signerade Chargers WR James Jones, mest känd från sin tid i Green Bay.

På träningen idag, den fjärde raka med skydd och full kontakt, skadade sig G Orlando Franklin. Han föll ner och tog sig för knät, enligt rapporter. Han lyckades gå av planen på egen hand vilket är ett gott tecken, men det är alltid oroväckande med knäskador. Det sista Chargers behövde var en skada på en erfaren offensiv linjespelare. Linjen var bedrövlig förra året och även om Franklin hade stora bekymmer så är ingen ersättare bättre.

Förra året drabbades Chargers av flera skador på många viktiga spelare. Det var en stor bidragande faktor i kollapsen som resulterade i enbart fyra vinster. Truppen är tunn nog som den är, de har inte råd med fler skador. Ska de kunna hänga med de andra tre lagen i divisionen så behöver de varenda spelare.

Nyheter

To Top