Nyheter

Första dagarna av free agency

Den här bilden möter fansen på Buffalo Bills hemsida. Organisationen är inte sena att utnyttja det faktum att de lyckades locka till sig en av de största stjärnorna i free agency – tröjan går redan att köpa.

Free agency fick en rivstart direkt när flera wide receivers landade stora kontrakt första dagen. Låt oss kika på de största affärerna hittils och på de spelare som fortfarande finns tillgängliga.

Det blev en riktig rusning efter receivers i början av free agency. Det började med att det största namnet av dem alla, Vincent Jackson från Chargers, skrev på ett jättekontrakt för Tampa Bay Buccaneers. Det är en spelartyp som Bucs behöver för att hjälpa Josh Freeman, quarterback som tog ett rejält steg bakåt förra säsongen. Men det är också en chansning, som så många andra av Bucs värvningar, då Jackson har haft problem med lagen och har varit lite inkonsekvent i sin karriär. Chargers i sin tur värvade Robert Meachem från Saints och Eddie Royal från Broncos för att täcka upp efter jackson.

Washington redskins värvade Pierre Garcon som ett vapen till sin nya quarterback Robert Griffin III. De fick kanske betala lite mycket för en spelare som inte har visat upp några jättesiffror i sin karriär. Men jag gillar Garcon och Redskins gjorde rätt i att attackera nästa spelare när Jackson var borta.

Reggie Wayne valde lite oväntat att återvända till ett Colts som är fullständigt i spillror. Jag kan inte tänka mig att han så gärna ville spela där så det tolkar jag som att ingen annan ville betala vad han ville ha.

St. Louis Rams, som sitter på mängder av draftval, gick ut och hämtade hem Cortland Finnegan, cornerback från Titans. Ett bra beslut och en helt okej spelare, helt klart en uppgradering.

Brandon Marshall, wide receiver, hamnade i Bears. Äntligen får den underskattade Jay Cutler en spelare att kasta bollen till. Ska bli kul att se vad de kan hitta på. Bears tog också in Eric Weems, return-specialist och receiver från Falcons, och Jason Campbell, quarterback från Raiders, som backup till Cutler.

En av de bästa spelarna på årets marknad Mario Williams, tidigare defensive end i Texans, valde lite oväntat att gå till Buffalo Bills. Det är en seger för Bills på många sätt. Förutom att de faktiskt lyckades locka ett stort namn till sitt bortglömda lag framför fötterna på jättarna så betyder det att de får en ruskigt bra defensiv linje. Marcell Dareus, som de valde med det tredje valet i första rundan senaste draften, Kyle Williams och nyförvärvet Mario Williams kommer att vara ett fruktat gäng. Som ni förstår av bilden, från Bills hemsida, ovan så finns det också en ekonomisk aspekt. Det gäller att skapa lite intresse och sälja tröjor också.

Bråkstaken Peyton Hillis, running back, som tidigare spelat med Browns gick till Kansas City Chiefs, troligtvis som avlastning för Jamaal Charles.

Chad Henne, quarterback, gick till Jacksonville Jaguars från Miami. Jag är av uppfattningen att Henne faktiskt har en del att ge i den här ligan och det kan bli en tuff utmaning för Gabbert att konkurrera med honom.

Draftens näst hetaste försvarsspelare var Carl Nicks, guard i Saints. De lyckades inte skriva nytt med Nicks som numera spelar för Buccaneers. En alldeles lysande värvning, enligt mig. Snacka om att ge sin quarterback lite trygghet. Nicks är en riktigt bra spelare och kan mycket väl vara ligans bästa guard.

New York Giants hade det struligt i sitt secondary förra säsongen. I år gick de ut och skrev kontrakt med Brandon Carr, en duktig cornerback från Chiefs. En viktig position för Giants att attackera.

Många bra spelare återstår

I går sände NFL Network live från en helikopter som följde efter Broncos ledning på motorvägen på väg till ett möte med Peyton Manning, före detta quarterback i Colts. Cirkusen är total. Jag har aldrig varit med om något så här galet i free agency någonsin. Det verkar som att Miami är ute ur leken nu och att de enda verkliga konkurrenterna om Mannings tjänster i nuläget är Denver Broncos, Tennesse Titans och San Francisco 49ers. Det finns mycket som talar för dem alla. Jag vill knappt tänka på hur bra 49ers skulle vara med Manning, även Broncos, som spelar i en rätt svag division, skulle bli utmanare till Super Bowl direkt och Peyton har ett förflutet i Tennesse. Jag skulle nog ha valt någon av de förstnämnda om jag var Manning.

Jerome Simpsons, nu free agent, fantastiska touchdown förra säsongen är svår att glömma. Simpsons volt

Men det finns också andra spelare kvar som är intressanta och står utan kontrakt. Matt Flynn, quarterback i Packers, kommer det att vara ett jätteintresse kring. Vad sägs om BenJarvus Green-Ellis, running back i Patriots? Killen har ALDRIG fumblat i sin karriär. Michael Bush är en annan riktigt bra running back. Super Bowl-vinnarna Mario Manningham och Brandon Jacobs står också utan kontrakt.

Här är en sammanställning:

Matt Flynn, QB, Green Bay
Stephen Tulloch, LB, Detroit
Alex Smith, QB, San Francisco
Curtis Lofton, LB, Atlanta
Brodrick Bunkley, DT, Denver
David Hawthorne, LB, Seattle
Chris Myers, C, Houston
Cedric Benson, RB, Cincinnati
Brandon Lloyd, WR, St. Louis
Evan Mathis, OG, Philadelphia
Mario Manningham, WR, New York Giants
Michael Bush, RB, Oakland
Scott Wells, C, Green Bay
LaRon Landry, S, Washington
Visanthe Shiancoe, TE, Minnesota
Demetrius Bell, OT, Buffalo
Mike Tolbert, RB, San Diego
Brandon Jacobs, RB, New York Giants
BenJarvus Green-Ellis, RB, New England
Ryan Grant, RB, Green Bay:
Marcel Reece, FB, Oakland
Braylon Edwards, WR, San Francisco
Jerome Simpson, WR, Cincinnati
Dallas Clark, TE, Indianapolis

Dela gärna den här artikeln på Facebook eller Twitter!

Nyheter

To Top