Fantasy

Fantasy vecka 12: Rekordvecka

Foto: Mike Ehrmann/Getty Images

Dra på trissor, den här veckan levererades det poäng i kubik! Tyreek Hill var veckans högsta poänggörare med nästan 40 fantasy-poäng redan i halvtid och det var många som hakade på. Till och med försvaren drog in en del poäng, bäst av alla var Falcons som inte gjort någon glad tidigare under säsongen.

Veckan blev också rekordlång med matcher från torsdag till onsdag, vilket innebär att waivers processas fredag morgon. Ni har hela torsdagen på er att leta spelare. Nu är det nämligen bara en vecka kvar av grundsäsongen, och vid en snabb anblick ser det även ut att vara rekordmånga lag med i slutspelsracet i våra ligor. Så missa nu inte att vässa trupperna för en sista slutspelspush genom att kolla in våra waiverfynd nedan.

Veckans fantasy-hjälte

Ingen har under den här säsongen varit i närheten av de 57,9 poäng som Tyreek Hill satte upp den här veckan. Tampa Bay Buccaneers försökte med en dåres envishet att försvara sig mot Hill med endast en cornerback inledningsvis och det blev deras fall. Redan i slutet av första quartern hade Hill 7 mottagningar för 203 yards och två touchdowns. Han bromsade sedan produktionen ordentligt men slutade ändå med fantastiska 269 yards och tre touchdowns.

Veckans besvikelse

Tennessee Titans gjorde 45 poäng i AFC South – mötet mot Indianapolis Colts. Trots att det var jämnt en bit in i matchen så passade man bollen förvånansvärt lite och lagets tight end Jonnu Smith fick inte en enda passning åt sitt håll. Noll poäng. Även Derek Carr med sina 0,6 poäng förtjänar ett omnämnande.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: Spelare som kan plockas upp som har en bra matchup denna veckan är Kirk Cousins i Vikings som möter Jaguars, Ryan Fitzpatrick i Dolphins som möter Bengals och en revanschlysten Derek Carr i Raiders som möter Jets.

Running backs: De kommande tre veckorna ser riktigt lovande ut för Jordan Wilkins i Colts. För Devontae Booker i Raiders hänger mycket på hur allvarlig Josh Jacobs skada som höll honom ur spel i slutet av matchen mot Falcons, men de kommande veckornas motstånd är gynnsamt. Samma sak med Benny Snell i Steelers där James Conner är på covid-listan just nu. I Rams gör Cam Akers mer och mer av sina tillfällen och kan mycket väl bli den som drar det tyngsta lasset i ett lag som jagar en slutspelsplats under säsongens sista veckor. Med Todd Gurley ute i Falcons så är både Ito Smith och Brian Hill värda en chans.

Wide receivers: Under sin första vecka tillbaka från skada så var Allen Lazard redan två i antal targets och det är värt en del i Packers som presterar offensivt varje vecka. Kanske har T.Y. Hilton fått nytt förtroende i Colts, han ledde laget i yards och gjorde årets första touchdown mot Titans. Med John Brown borta i några veckor för Bills så kommer rookien Gabriel Davis och Cole Beasley att få fler targets. När Jaguars valde att spela Mike Glennon som quarterback så innebar det en omedelbar succé för Collin Johnson som fick åtta targets vilket resulterade i 96 yards och en touchdown. Avstängningen på Will Fuller i Texans öppnar även upp möjligheterna för Keke Coutee!

Tight ends: Andy Daltons favorit när inget annat funkar har varit Dalton Schultz hittills, han erbjuder ett tryggt och fint golv som är svårt att hitta på positionen just nu. I Vikings var Kyle Rudolph den som drog störst nytta av att Adam Thielen saknades. Veckans bäste på positionen, Robert Tonyan i Packers finns fortfarande tillgänglig i några ligor. Andra alternativ är Jordan Reed i 49ers och Logan Thomas i Football Team.

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod Zebra Pride Zebras, coachat av Harald von Sydow för en otroligt stark insats. Med 196.9 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #3

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Deshaun Watson Texans 33.1
RB Derrick Henry Titans 38.5
RB Antonio Gibson Football Team 36.6
WR Tyreek Hill Chiefs 57.9
WR Will Fuller V Texans 35.1
TE Dallas Goedert Eagles 20.5
FLEX Jarvis Landry Browns 28.3
D/ST Falcons D/ST Falcons 27.0
K Younghoe Koo Falcons 21.0
Totalt 298.0
Fantasy vecka 12: Rekordvecka

Nyheter

To Top