Fantasy

Fantasy vecka 11: Thanksgiving week

Foto: Chris Unger/Getty Images

En av årets märkligaste fantasy-veckor är över! Taysom Hill har startat i stort sett i varje liga som tight end hos ESPN på grund av ett beslut som var märkligt redan inför säsongen och blev ännu märkligare nu när han spelat en hel match som quarterback. Till råga på allt så var Hill dessutom veckans tredje bästa quarterback.  Veckan som kommer blir också lite märklig, men förhoppningsvis endast på grund av att torsdagen har tre Thanksgiving-matcher på spelschemat.

Veckans fantasy-hjälte

Trots att Hill stod listad som tight end så var han inte bäst på positionen, det var istället Travis Kelce som tog emot åtta passningar för 127 yards och en touchdown som avgjorde såväl matchen mot Raiders som många fantasy-ligor.

Veckans besvikelse

Efter att han kom från ingenstans vecka fyra så har Travis Fulgham följt några fantastiska fantasy-veckor med endast en mottagning för åtta yards under de två senaste veckorna. Det här är ju mardrömmen för oss fantasy – spelare, att precis hinna få förtroendet för en spelare innan han sviker oss två veckor på raken.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: De quarterbacks som är intressanta att streama denna veckan tycker vi är Daniel Jones mot Bengals, Derek Carr mot Falcons och Philip Rivers mot Titans.

Running backs: Med Ingram och Dobbins på covid-listan så ser Gus Edwards ut som veckans bästa waiver pickup overall. I Patriots ser James White ut att på ett liknande sätt kunna dra fördel av Rex Burkheads knäskada. Carlos Hyde för Seahawks kan vara i spel om Chris Carson skulle få ett bakslag, men just nu ser det ut som att Carson kommer spela. Wayne Gallman i Giants finns faktiskt tillgänglig i en del ligor fortfarande, gör han det i din liga så måste du plocka upp honom, han är en potentiell starter. Samma sak gäller Phillip Lindsay.

Wide receivers: Michael Pittman Jr i Colts och Nelson Agholor i Raiders är två spelare med stigande form som ägs i förvånansvärt få ligor. Plocka upp dom och starta denna veckan eller om du har en stark lineup så sätter du dom på bänken för att se hur formkurvan utvecklas. Deebo Samuel, Corey Davis och Cole Beasley är spelare som ägs i fler ligor men fortfarande finns tillgängliga och det borde dom inte göra någonstans om man ser till deras produktion. Denzel Mims i Jets har visat en del i sina första matcher och om Sam Darnolds återkomst förbättrar Mims produktion så är han ett riktigt spännande alternativ när vi närmar oss fantasy-slutspelet.

Tight ends: Vi snackade redan förra veckan om Jordan Reed från 49ers och det verkar som att han klarat sig undan bye week skadefri vilket gör honom till ett intressant spel denna veckan. Jordan Akins i Texans, Trey Burton i Colts och Dalton Schultz från Cowboys är intressanta också efter fina insatser den senaste veckan.

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod Asterheds Pågar, coachat av Philip Scherling för veckans mest imponerande insats. Med 186.8 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #1

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Deshaun Watson Texans 31.4
RB Dalvin Cook Vikings 25.0
RB Clyde Edwards-Helaire Chiefs 20.7
WR Keenan Allen Chargers 34.5
WR Adam Thielen Vikings 32.3
TE Travis Kelce Chiefs 26.9
FLEX Robert Woods Rams 30.6
D/ST Browns D/ST Browns 20.0
K Rodrigo Blankenship Colts 14.0
Totalt 235.3
Fantasy vecka 11: Thanksgiving week

Nyheter

To Top