Nyheter

En resa till framtiden

Nu har halva säsongen gått. NFL Supporter tar därför med dig på en resa till framtiden och gör ett gäng mer eller mindre vågade förutsägelser. Skriv dina egna i kommentarsfältet!

Kommer 49ers att vinna Superbowl och Alex Smith bli MVP? Nej, det ser inte NFL Supporter i sin kristallkula. Däremot har vi sett en hel del andra saker som kanske kommer att förvåna dig. Vi vill också veta vad du har sett så slut dina ögon och färdas in i framtiden. Skriv ned vad du såg och dela med dig i kommentarsfältet. Då sparar jag alla förutsägelser och den 5 februari kan vi se vem som är det verkliga oraklet!

Vi gör så att vi delar upp våra förutsägelser i tre kategorier, beroende på chockfaktor, och gör två förutsägelser i varje. Kategorierna kan vi kalla ”Gäspning”, ”Chocktillstånd” och ”Hjärtflimmer”.


Gäspning

Cam Newton slår Peyton Mannings rekord för mest passningsyards för en rookie under en säsong. Han gör det också med en marginal på ett par hundra yards.

Aldon Smith, linebacker i 49ers, vinner AP:s utmärkelse för årets defensiva rookie. Smith avslutar säsongen med tvåsiffrigt antal sacks och hans långa armar har också orsakat minst tre fumbles.

Chocktillstånd

Philadelphia Eagles passerar Giants och vinner NFC East. Det finns en risk att Giants missar sluspelet efter ett gäng förluster i rad.

Washington Redskins förlorar minst åtta av de nio sista matcherna och slutar som bäst 4-12.

Hjärtflimmer

Matthew Stafford kastar över 35 touchdowns och under 10 interceptions i grundspelet. Han tar Lions till ”the NFC Championship game”.

Buffalo Bills tar en av wild card-platserna i AFC, vinner en slutspelsmatch och Fitzpatrick får sitt erkännande på riktigt. Jets och Chargers missar slutspelet.


Vad tror du?

Nyheter

To Top