Nyheter

Efter 413 dagar kom vinsten

Philadelphia Eagles bjöd äntligen hemmapubliken på en vinst. Efter en lysande start kunde de dock inte undvika att göra det lite för spännande i slutet.

Vi hade sett den här filmen förut. Philadelphia Eagles har en förmåga att komma ur omklädningsrummet och köra över motståndarna i första halvlek. Sen slår de av på takten och matchen glider dem nästan ur händerna. Söndagens möte med Redskins var inget undantag.

Washington hade inte en chans. Offensiven i Eagles puttrade på i sitt höga tempo och flyttade bollen med enkelhet. Nick Foles var alldeles lysande och börjar mer och mer att övertyga.

Han tar snabba och riktiga beslut, är bestämd i sitt genomförande och har en bra träffsäkerhet. Foles visade dessutom att han kunde springa med bollen när det fanns läge.

Philadelphia ledde med 24-0 i tredje kvarten efter två touchdowns från LeSean McCoy från 1-yardslinjen och en som Foles sprang in själv.

För Redskins var det inte någon bra kväll. Robert Griffin III spelade knappast sin bästa match och både rookien Jordan Reed, tight end, och Leonard Hankerson, wide receiver, skadade sig. Bortalaget hade dock en chans att komma ifatt i slutet.

Efter några sena touchdowns och efterföljande konverteringar för två poäng var man i position att göra en mirakelvändning. Men med bara någon minut kvar försökte Griffin III kasta bort bollen. Han fick dock inte tillräckligt med fart på den. Brandon Boykin i Eagles kunde plocka ned en enkel interception och det var spiken i kistan.

Noterat

Eagles hade inte vunnit på hemmaplan på 413 dagar. Äntligen tog den torkan slut.

Chip Kellys offensiv fungerar och spelen är smart designade. Men Eagles har svårare när de ska dra ned på tempot och döda matcherna.

Försvararna man tagit in från Texans, Connor Barwin och DeMeco Ryans, har fungerat bra för Eagles.

Evan Mathis, guard i Eagles, är ruskigt bra.

Fletcher Cox, på den defensiva linjen i Eagles, börjar verkligen växa fram som fram en grym spelare.

Redskins har en lång uppförsbacke framför sig om de ska nå slutspelet.

Pierre Garcon, receiver i Redskins, gör mycket för dem. Men just nu är han väldigt ensam.

Nyheter

To Top