Nyheter

Dags för Goff i Los Angeles

10 veckor av den ordinarie säsongen fick han vänta. Nu är det dags för NFL-draftens förstaval Jared Goff att debutera.

Under en säsong där flera rookie-quarterbacks gjort succé så har många undrat varför Goff inte fått någon speltid alls. Det vi fick se från Goff under försäsongen var en spelare som var långt ifrån redo men efterhand som Case Keenum radat upp impotenta offensiva insatser så har fansens längtan efter Goff blivit allt större. Under den senaste hemmamatchen mot Carolina Panthers ropade publiken Goffs namn under i stort sett hela matchen.

Goff kommer in i en relativt gynnsam situation. Rams ett av ligans bästa försvar. Två av årets segrar har Rams tagit trots att man inte gjort någon touchdown i matchen, senaste gången var i söndagens match mot Jets.

Trots det har många, inte minst vår egen Richard Olsson, vädrat åsikten att Goff borde stanna på bänken. Är han inte redo kan säsongens återstående matcher bli ett stort hinder i hans utveckling. Rams offensiva linje har underpresterat hela året och det i kombination med Goffs oerfarenhet kan leda till en hel del smällar och ett sargat självförtroende.

Om Goff är redo får vi veta redan på söndag kl 22:05 när Rams åker till Miami för att möta ett formstarkt Dolphins.

Nyheter

To Top