Bears

Alshon Jeffery avstängd för PED

Bears får klara sig utan sin receiver Alshon Jeffery, som stängs av i fyra matcher för ha använt otillåtna substanser.

Tidigare idag fick vi rapporter om att Bears receiver Alshon Jeffery stängs av fyra matcher för ha använt prestationshöjande läkemedel (PED). Det innebär att han inte är tillbaka förrän mot Detroit Lions den elfte december.

Bears lär sakna Jeffery, som är deras bästa receiver. Han leder laget med 630 yards på 40 mottagningar. Det är ett hårt slag mot ett redan urholkat passoffensiv. Bears förlorade tidigare i år WR Kevin White till skada för resten av säsongen. Bears är å andra sidan inte med i kampen om slutspelsplatser, så avstängningen är inte så förödande som den kunde varit.

Timingen är riktigt dåligt för Jeffery, som ska skriva nytt kontrakt i vår. Förhandlingarna med Bears har inte gått vidare bra och detta lär knappast förenkla en överenskommelse. Det ryktades om att Bears var intresserade att byta bort honom tidigare i år, och det är fullt möjligt att han byter klubb under säsongsuppehållet. Oavsett var han spelar i höst så har denna incident troligen kostat honom ett par miljoner.

Nyheter

To Top