Raiders

Raiders roster

Snart börjar spelarbussen att rulla, då lag i NFL måste skala ner sina trupper till 53 spelare. Vi listar lite snabbt vilka som troligen stannar i Oakland.

Quarterbacks
Derek Carr
Christian Ponder
Matt McGloin

Carr startar såklart och även om Ponder är sämre än McGloin är han förste-reserv pga sin historik med OC Bill Musgrave.

Running backs
Latavius Murray
Michael Dyer
Roy Helu
Taiwan Jones

Murray startar, Helu kommer in i pass-situationer. Dyer spelar om Murray är borta och Jones är en joker som framförallt spelar special teams.

Fullbacks
Marcel Reece

Reece är överskattad, men kvar. Reserven Jamize Olawale är en personlig favorit som bör få jobb på annat håll, men behövs nog inte i Raiders system. Min dröm vore att se Reece bortbytt och Olawale kvar istället.

Center och guards
Rodney Hudson
Gabe Jackson
J’Marcus Webb
Khalif Barnes
Jon Feliciano

De tre övre startar och är en rätt stabil central linje, speciellt Jackson. Barnes är en backup längs med hela linjen, Feliciano likaså. Båda har däremot haft bekymmer under försäsongen och jag önskar att Raiders försöker hitta ett bättre alternativ till Feliciano när resten av ligan släpper spelare.

Tackles
Donald Penn
Austin Howard
Matt McCants
Någon FA

Jag är övertygad att Raiders plockar in en ny tackle innan säsongen börjar om en vecka. Gruppen är så svag i dagsläget att de helt enkelt måste uppgradera, även om det blir en halvkass spelare som något annat lag inte vill ha.

Tight ends
Lee Smith
Mychal Rivera
Clive Walford

Smith blockar, Rivera fångar bollar och Walford smyger på sidlinjen med hemliga skador.

Wide receivers
Amari Cooper
Michael Crabtree
Rod Streater
Seth Roberts
Brice Butler
Andre Holmes

Roberts har sett riktigt bra ut, även imponerad på träningar. Ska bli kul att följa under säsongens gång. Rätt givna val här.

DL
Justin Tuck
Justin Ellis
Dan Williams
Khalil Mack
Mario Edwards Jr.
Denico Autry
Shelby Harris
Ricky Lumpkin

Skulle kunna tänka mig ta med ytterligare någon spelare här, men det är tillräckligt många som det är. Raiders har tre kvalitativa starters i Ellis, Williams och Mack, resten är rotationsspelare som förhoppningsvis kan komplettera varandra.

LInbackers
Malcolm Smith
Curtis Lofton
Ray Ray Armstrong
Benson Mayowa
Ben Beany Heeney
Sio Moore
Lorenzo Alexander

Av någon anledning har Raider Nation varit glada över djupet på den här positionen, men jag är långt ifrån imponerad. Lofton hade flest missade tacklingar i NFL i fjol, Smith var en backup och Raiders fick Ray Ray som en FA. Djupet är inte heller skrämmande, vilket har visat sig under försäsongen. Nya tränarstaben tycker illa om Sio Moore, som återvänder från skada och har en bit kvar.

Cornerbacks
TJ Carrie
DJ Hayden
Keith McGill
Neiko Thorpe
Chimdi Chekwa

Oj, vilken tunn grupp. Reggie borde plocka in en FA, men har sagt att de vill köra sina unga, oerfarna spelare. Då får de en ordentlig utvärdering när Raiders slaktas i passförsvaret. Om de plockar in någon skalar de bort Lumpkin från linjen.

Safeties
Nate Allen
Charles Woodson
Taylor Mays
Larry Asante

Special Teams
Sebastian Janikowski
Marquette King
Jon Condo

Inga kommentarer behövs här.

Jag vet, det är en massa linjespelare. Men det är där Raiders har sitt djup och Del Rio vill rotera sina spelare där. Lumpkin är på håret, kan tänka mig att han får offras. Eventuellt behåller Raiders sin safety/slot CB Brandian Ross pga. hans mångsidighet. Vem vet? Förhoppningsvis vet vi det imorgon.

Nyheter

To Top