Prospect

Jonathan Taylor (RB, Wisconsin), NFL Draft 2020

Jonathan Taylor

RB, Wisconsin

Uppdaterad: 2020-04-25 01:49

Draftad av: Indianapolis Colts (Runda: 2, Plats: 41)

Genomsnittligt betyg: 80 (3)

Vikt: 98 kg
Längd: 181 cmLasses omdöme (78): Nästa spännande RB från Wisconsin är Jonathan Taylor. Spännande blandning av snabbhet, storlek och styrka och har verkligen varit galet produktiv i college, 6080 yards på tre år! Det är väl just det som sticker ut mest får ser inte alltid så speciell ut när man kollar på honom och det är lätt att haka upp sig på saker som att han har en tendens att fumbla för ofta, ser lite för stel ut och kan ibland vara lite för omständlig. Men det han gör funkar allt som oftast väldigt bra. Bra hållning så fort han får bollen och just storleken i kombination med snabbheten gör att han lätt tar sig ann de flesta formationerna i försvaret. Har tålamodet att vänta in läget och är du inte ordentligt på honom har han plockat 40?50 yards. Både tekniken och styrkan sitter där när det kommer till pass-pro. Blev mer involverad i pass 2019 och gjorde det helt okej, men finns en del att slipa på där när det kommer till routes och säkerhet i händerna. Har använts väldigt mycket i Wisconsin, hur sliten är han?

Magnus omdöme (83): Traktorn från Wisconsin har varit löjligt produktiv under sina år på college, men nästan 1000 carries på tre år kan skrämma lag. Men Taylor är en väldigt vass RB som snittat 6,7 yards per försök och sprungit in 55 TD. Klassisk bell-cow med tyngd, explosivitet och förmåga att öka fart när han får ytor. Starka ben och lätta fötter ger fin balans som kan stå vid kroppskontakt. Bra tålamod att vänta in sina blockare och fin blick för vart han ska ta vägen när tänka hål inte finns. Håller bra i pass pro, där kommer fysiken väl till sin rätt. Rätt outvecklad som recevier, vilket inte är så konstigt med 1000 carries. Ingen spelare som kommer blända med rörelser i sidled och finta bort motstånd, men har en funktionell rörlighet och ofta räcker det med en mindre riktningsförändring för att han ska ha chansen

Richards omdöme (81): En relativt komplett spelare som kommer vara en bra starter direkt. Han har både kraft nog att springa över folk och släpa dem, kvickhet att skaka bort dem, farten att springa ifrån dem. Små snygga rörelser på minimal yta som skapar maximal effekt gör honom farlig både centralt och på utsidan. Plötslig i sina rörelser, bra COD. Snittat över 2000 yards per säsong på marken, så kontinuerlig framgång. Inte mycket att ett vapen i pass och inget vidare i blockering. Utrymme att växa där, bör kunna bli bättre på routes snabbt. 926 carries på college så de slet ut honom maximalt och han har haft alldeles för mycket fumbles.

Highlights

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=QgVytqLfJ6A

Matchvideo

Jonathan Taylor (RB, Wisconsin), NFL Draft 2020

Nyheter

To Top