Prospect

Yodny Cajuste (OT, West Virginia), NFL Draft 2019

Yodny Cajuste

OT, West Virginia

Uppdaterad: 2019-04-27 05:24

Draftad av: New England Patriots (Runda: 3, Plats: 101)

Genomsnittligt betyg: 70 (3)

Vikt: 143 kg
Längd: 197 cmLasses omdöme (68): Tycker det är svårt att veta vilket ben jag ska stå på när det kommer till Cajuste. Bra storlek och väldigt mobil och rörlig i springspelet. Tar sig ann sin första man snyggt men en tung punch och känns naturlig på andra nivån där han spelar på gränsen av vad som är tillåtet vilket jag ser som ett plus. Funkar okej i pass men just pass i West Virginia är ganska tacksamt med ett snabbt system där 1-2 sekunder ofta räcker. Men han känns trög i sidled och reagerar segt på snap. Stundtals tycker jag hans teknik ser riktigt fin ut för att nästa spel vara slarvigt värre. Kan han ha problem med att fokusera? Tycker annars han ser och plockar upp det primära hotet bra. Gillar mer av det jag ser i spring och bör funka perfekt som guard i ett Power Run system. Men jag är kluven, för ojämn i det mesta han gör.

Richards omdöme (77): Snabba fötter ändå, men korta steg. Gör att han kan spegla relativt väl på små ytor, men svårare när han måste täcka mycket mark. Behöver få mer djup i sin kick slide mot snabbare spelare. Relativt pålitlig i passblockering, rent statistiskt effektiv. Håller insidan skyddad, förlorar nästan aldrig där. Behöver bättre använda händerna, förlorar insida och slutar arbeta med dem ibland. Flera spel där han attackerar med en hand eller t.o.m

Daniels omdöme (65): I sina bästa stunder kan Cajuste konkurrera med topp-spelarna i årets draft men hans otroliga ojämnhet vad gäller teknik och fotarbete kombinerat med skadeproblem under college gör honom till ett osäkert kort. Viss fördel är det att han även har potential som guard.

Yodny Cajuste (OT, West Virginia), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top