Prospect

N´Keal Harry (WR, Arizona State), NFL Draft 2019

N´Keal Harry

WR, Arizona State

Uppdaterad: 2019-04-26 06:01

Draftad av: New England Patriots (Runda: 1, Plats: 32)

Genomsnittligt betyg: 81 (3)

Vikt: 96 kg
Längd: 193 cmMattias omdöme (85): Fysisk, bra efter mottagningen och imponerande kroppskontroll. Lätta, kvicka fötter för en stor kille även om han inte är lika uppenbart explosiv som till exempel Metcalf, men han kommer av linjen bra och är rätt snabb efter några meter. Spelar med mycket intensitet och är en bra blocker i springspelet och på screens. Gör några spektakulära mottagningar men såg också några koncentrations-drops.

Lasses omdöme (75): Jag gillar fortfarande Harry och tror han kan bli en bra receiver i NFL, men jag tyckte han stannade lite i sin utveckling sitt sista år i college. Riktigt bra och säkra händer och tillsammans med storleken har han förmågan att vinna mot press på ustidan. Men han har inte riktigt farten för utsidan och måste förlita sig för mycket på sin storlek och framförallt måste han lära sig att använda den mer som han gör efter catch som kanske är hans största styrka. Där han vinner mer med fysik än finess och med imponerande balans vid kontakt. Inte direkt atletisk och känns lite stel i sina routes, där måste han nöta betydligt mer.

Magnus omdöme (84): Stor och stark, är inte den med explosiv release men har förmågan att växla tempo och är väldigt bra i man-man och trafik. Helt okej fötter för en stor spelare, klarar ofta av att slå sin man i press. Tuff i närkamper och han har en bra balans som gör honom farlig efter catch. Har en nästan spöklik förmåga att glida undan och ta udden av tacklingar. Starka händer och kan nypa bollen även långt från kroppen, tar det han ska ta. Ser ytor och löpvägar på ett bra sätt. Använder kroppen för att hålla undan och har bra förmåga att stänga ute motståndaren under routes, gör att han fungerar bra på kortare spel. Har trögheten som större spelare har vilket begränsar när det gäller rejäla riktningsförändringar. Syns i springspelet där han är rätt okej som blockare fram tills det gäller att ta sig över yta, du är han direkt svag. Ingen spänst att prata om.

Highlights

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=Ez2F490cBgo

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=5ivurg88HHg

N´Keal Harry (WR, Arizona State), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top