Prospect

Dre’Mont Jones (DL, Ohio State), NFL Draft 2019

Dre’Mont Jones

DL, Ohio State

Uppdaterad: 2019-04-27 03:55

Draftad av: Denver Broncos (Runda: 3, Plats: 71)

Genomsnittligt betyg: 77 (3)

Vikt: 134 kg
Längd: 189 cmMattias omdöme (74): Jag ser en inside pass rusher med lite explosivitet, en uppsättning moves och bra händer. Jones bjuder på spin moves, rips och lite allt möjligt. Väger lite lätt i springförsvar och kan hamna ur balans rätt ofta. Kan också se lite stel ut tidvis och har problem att komma av blocks. Stabil spelare med rush skills, tydliga styrkor och svagheter som kan bli en starter i NFL i rätt system med attackerande tackles men han kommer säkert orsaka ett par stora spel också. Jag ser inte att han har bredden i sin repertoar eller taket för att växa till en stjärna.

Lasses omdöme (80): Utvecklades väldigt 2018 och producerade från match ett. Jones är helt klart mer finess än styrka och är på gränsen till att vara för lätt och tunn för insidan i NFL. Kanske kan funka bättre som DE på nästa nivå där han slipper fastna på doubleteams. Väldigt atletisk spelare, snabb, kvick och smidig gör honom till en grym passrusher i mitten och svårfångad för sina motståndare. Jättefin teknik mot pass, framförallt spin move och push-pull, men bristande teknik mot spring där han lite för ofta missar vart bollen befinner sig. Kan ibland spela lite för högt, återigen mot spring och plus och minus är väldigt tydligt. Kanske draften bästa DT när det kommer till pass rush med en del frågetecken emot spring. Men hans unika atletiska egenskaper gör honom till ett toppnamn i min bok. Gillade inte alls vad jag såg under Combine vilket sänker mitt slutbetyg, hade verkligen trott att han skulle glänsa mer.

Richards omdöme (78): Atletisk. Kvick i rörelse. Kan skutta åt sidan och sen attackera hål. Går stundtals helt orörd för att han är så kvick. Snabb med händerna på enklare tekniker för att vinna direkt och har en bra spin. Kan vinna på ut- och insida. Dock saknar han kraft för att hota med power och blir även kontinuerligt överrumplad i spring. Är en rush-specialist begränsad till ett spelsystem där han aggressivt får penetrera hål på linjen och förstöra i backfield med sacks eller tacklingar bakom grufflinjen.

Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=JfAatASYhIs

Matchvideo

Matchvideo

Dre’Mont Jones (DL, Ohio State), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top