Prospect

Devin Singletary (RB, Florida Atlantic), NFL Draft 2019

Devin Singletary

RB, Florida Atlantic

Uppdaterad: 2019-04-27 04:05

Draftad av: Buffalo Bills (Runda: 3, Plats: 74)

Genomsnittligt betyg: 74 (3)

Vikt: 91 kg
Längd: 175 cmMattias omdöme (72): Svårtacklad litet bowlingklot som varit våldsamt produktiv. Spelar med en så otroligt låg tyngdpunkt och är stark så att försvarare har väldigt svårt att få armarna runt honom. Tycker ändå att han imponerade mot Oklahoma trots att laget blev totalkrossat och hans stats inte var särskilt kul. Man får ju lite Devonta Freeman-vibbar, även om han var lite kvickare. Tror att Singletary kan bli rätt bra på nästa nivå, men hade velat se lite mer burst och passmottagningar. Men det betyder inte att han inte kan det.

Magnus omdöme (77): Ett kvicksilver som skapar svårigheter med sin fart och förmåga att röra sig i sidled. Skicklig på att se till att motståndaren missar tacklingar och litar till sin förmåga att göra just det vilket gör att han inte stressar fram lägen. Fin balans och styrka i ben och överkropp, klarar av att stå upp vid kontakt. Är farlig i passanfallet, kan göra mycket av lite och är speciellt giftig i screens. Är lite mindre och har svårt att orka hela matcherna, känns mer som en spelare som kan roteras in. Varit väldigt produktiv på college, haft 54 touchdowns under de sista två åren.

Daniels omdöme (75): Har en riktigt bra motor men saknar den absoluta topphastigheten och accelerationen. Kompenserar för det till viss del genom riktigt bra rörlighet ochspelförståelse. Saknar några kilo som hade gjort nytta i passblockering och verkar ha använts relativt lite som mottagare och andra situatioer utäver att springa med bollen i Florida. Potential finns, men även en del frågetecken.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

https://www.youtube.com/watch?v=J_EnQfqO7Jk

Devin Singletary (RB, Florida Atlantic), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top