Prospect

J.T Barrett (QB, Ohio State), NFL Draft 2018

J.T Barrett

QB, Ohio State

Uppdaterad: 2018-03-21 14:37

Genomsnittligt betyg: 60

Vikt: 102 kg
Längd: 188 cm
Meriter: Höll på med både basket, friidrott och amerikansk fotboll i high school. Var sprinter. Passade för 35 TD och sprang själv in 12 TD sitt sista år.

Mattias omdöme (67): Springer bollen en hel del själv. Inte jättelång men kraftfull. Effektiv på tredje och en. Bra arm och hyfsad accuracy men kanske lite långsam i både tanke och handling. Bra bollplacering i steget, kan improvisera och schysst touch på de djupa kasten. Har varit väldigt upp och ned i sin karriär, är rätt hyfsad nu men vad tror man om taket?

Lasses omdöme (52): En del av rotationen med QB?s i Buckeyes de senaste åren och slog verkligen igenom med dunder och brak. Men efter det så hände det inte så mycket mer. Fantastisk ledare som trots allt var väldigt produktiv under sin tid i college. Stor och mobil QB som är väldigt effektiv på marken. I pass är det väl lite mer frågetecken, tycker han läser vad som ges bra och tar oftast rätt beslut men har en trög release och missar tyvärr ofta det han tänkt sig. Såklart mobil i fickan och känns tuff att få mer på marken, Ben Roethlisberger, vilket gör att han kan hålla liv i ett spel längre än normalt. Trots det så har han svårt att låta spelet utvecklas innan han släpper bollen och allt över 10-15 yards ser rent ut sagt bedrövligt ut. Stor men kort och har problem att komma över armar på LOS i många av sina pass.

Nyheter

To Top