Prospect

Teez Tabor (CB, Florida), NFL Draft 2017

Teez Tabor #31 i Florida Gators i en match mot Missouri Tigers, 2016 i Gainesville, Florida. Foto av: Sam Greenwood/Getty Images.

Teez Tabor

CB, Florida

Uppdaterad: 2017-04-12 22:00

Genomsnittligt betyg: 77

Vikt: 91 kg
Längd: 183 cmLasses omdöme (79): Tabor sjunker på alla listor efter en bedrövlig tid på sin Pro Day. Visst, han är inte den snabbaste cornern, men det finns väldigt mycket jag gillar med Tabor. Som corner är det kanske som mest viktigt att sitta inne på ett gott självförtroende och det tycker jag man såg. Han läser QB:en bra och är inte rädd att utmana sin receiver på höga bolar med bra händer och helt okej spänst. Bra storlek och snabba fötter är en fin kombination när det kommer till att spegla sin receiver. Förutom farten så är tacklingarna ett frågetecken, skulle behöva tuffa till sig en aning och förbättra tekniken.

Magnus omdöme (75): Bra storlek, rörlig med lätta fötter. Mjuka höfter och vänder snabbt. Kan spela press och zone. Storleken att spela mot större receivers, men sprnag väldigt långsamt under combinen och lag kommer skrämmas av bristen på snabbhet. Spelar med själförtroende, har bra instinkter och lokaliserar bollen bra. Hänger med sin sin spelare i cover och bjuder inte på mkt separation. Långa armar som han får in och stör med. Missar en del tacklingar, oftast när han går lågt med armar,och har en del problem att ta sig från blockar. Påverkar förmågan i run support.

Richards omdöme (78): Tabor har en tendens att slå till med stora spel, vilket gjort honom till en publikfavorit i Florida. Många interceptions tack vare riktigt bra händer och bra förståelse för routes. Följer sin spelare väldigt bra, visar på bra fotarbete och tillräckligt bra att ändra riktning. Orolig över hans fart, inte tillräckligt snabb att återhämta sig om han blir bränd tidigt. Inte heller så snabb på korta ytor, gör att han missar en del spel. Hade gärna sett honom smälla på hårdare i springspelet, tycker om att tackla anklarna vilket gör att en stark och balanserad motståndare slinker undan.

Nyheter

To Top