Prospect

Takkarist McKinley (Edge, UCLA), NFL Draft 2017

Takkarist McKinley #98 från UCLA Bruins. Foto av: Sean M. Haffey/Getty Images.

Takkarist McKinley

Edge, UCLA

Uppdaterad: 2017-04-03 22:23

Genomsnittligt betyg: 82

Vikt: 115 kg
Längd: 188 cmMattias omdöme (74): Rör sig som en atlet med både självsäkerhet och ett studs i steget. Tycker dock att han får rätt mycket stryk som en edge defender och saknar kraft i sitt spel. Han blir ofta väldigt odisciplinerad med sin teknik och attackerar utan någon tydlig plan, då går det oftast inte särskilt bra. Har inte alltid huvudet med sig på planen även om han spelar med stor entusiasm. Många gånger kommer han ingenstans. Är inte unikt explosiv även om han är kvick. När han vinner så gör han det sent för att han inte ger sig. Vinner sällan på talang eller teknik.

Lasses omdöme (84): Måste vara sjukt jobbigt att möta Tak på planen som offensiv linjespelare. Ettrig spelare som sliter varje sekund och ger aldrig upp. Funkar inte första så testar han andra och så vidare. Känns hal och rörlig och rör sig smidigt vilket gör det svårt att fånga in honom. Har bara blivit bättre och bättre och hans snabbhet i kombination med hans storlek gör att han kan utvecklas ytterligare. Känns fortfarande rå och måste egentligen förbättra all sin teknik. Måste bli starkare och tuffare. Har helt klart en del att jobba på men har alla förutsättningar.

Magnus omdöme (85): Spelat DE och använts som ILB vid blitzar hos UCLA, känns som en OLB i NFL. Är stark och atletisk med långa armar och lång räckvidd. Som en bläkfisk när han kommer nära bollhållaren.Trycker bort motståndare bra och tar sig ofta från blockar. Har bra driv och gör spel på ”second effort”. Bra instinkter och läser spelet. Är kanske bäst när han får komma på insidan, mer ”snabb explosiv” än ”kraftfull explosiv”, lätta fötter. Bra mot springspelet och gör många spel bakom LoS. Skulle må bra av lite mer tyngd, speciellt på nästa nivå.

Richards omdöme (83): Finns en enorm potential här, en av årets bästa atleter. Har ett explosivt första steg och enorm snabbhet, kan komma runt hörnet på nolltid. Spelar med full motor hela tiden och jagar ifatt spel långt från honom. Behöver lära sig omvandla fart till kraft och lägga på sig mer muskler. Måste också jobba fram tekniker när han rushar för att vinna mer konsekvent med händerna. Ingen vidare reaktionsförmåga, ofta sist från linjen. Lär inte vara ett problem eftersom han är en 3-4 OLB. Har fysiska förutsättningar för att bli riktigt bra.

Nyheter

To Top