Prospect

Raekwon McMillan (LB, Ohio State), NFL Draft 2017

(Photo by Jennifer Stewart/Getty Images)

Raekwon McMillan

LB, Ohio State

Uppdaterad: 2017-04-25 17:39

Genomsnittligt betyg: 66

Vikt: 110 kg
Längd: 189 cmMattias omdöme (70): Född i november 1996, så bara 20 år gammal. Gick ut high school ett år i förväg. Produktiv och mångsidig linebacker av den mer klassiska typen. Kan bli lite lurad av sina ögon och bita hårt på fejken. Svårt att ta sig loss från blocken om han hamnar där. Gör annars ett bra jobb med att hitta vägar igenom trafiken och bollen. Fastnar sällan på blocks och håller sig aktiv hela spelen, tar för det mesta bra vinklar. Stadig utan att vara flashig med hyfsad atletisk förmåga. Gör ett bra med att läsa QBns ögon i passförsvar och göra kasten lite läskiga.

Lasses omdöme (74): Spelat ILB för ett 4-3 system i Buckeyes och gjort det riktigt bra. Men det är som strongside i ett 3-4 han kommer vara som bäst, krävs inte en LB-coach för att se det. Tror visserligen han hade gjort ett fint jobb även som tydligt Mike i ett 4-3 också. Spelar väldigt fysiskt mot spring och har kroppen för att bli ännu tuffare. Saknar en del av den önskade farten och är klart bättre nord/syd än vad han är i sidled. Hans är som bäst när han fyller hål med sin aggressivitet och sin förmåga att ta rätt vinklar. Men känns lite seg, framförallt i markeringen emot pass.

Magnus omdöme (62): Är den där klassiska typen av inside linebacker. Kraftig, tuff och en väldigt bra tacklare. Varit ledaren i Ohio States talangfyllda försvar, vilket även gjort hans höga produktion möjligt. Tycker han har lite begränsad rörlighet och fart, men kompenserar en del med att läsa spelet bra, är instinktiv och inte göra speciellt många misstag. Har sin styrka mot springspelet även om han har en del problem när han får blockar på sig, tar sig inte ifrån och lämnar lucka.. Problemet kommer när han ska falla ned i cover, klev av en del på uppenbara passnings 3rd down Den typen av spelare brukar falla i draften.

Richards omdöme (57): Ska tydligen vara en bra atlet, men det syns inte när han spelar. Har tunga fötter, förflyttar sig inte vidare bra och är långsam när han byter riktning. Många gånger långt från spelet, vilket är oroande för en ILB. Saknar räckvidden och har tveksamma instinkter. Diagnostiserar långsamt och läser helt fel ibland. Tacklar dock bra och gör det med enorm pondus, det ekar ut på trottoaren. Kalla mig hård, men jag tror inte han kan starta i NFL.

Nyheter

To Top