Prospect

Kendell Beckwith (LB, LSU), NFL Draft 2017

Kendell Beckwith

LB, LSU

Uppdaterad: 2017-04-25 17:38

Genomsnittligt betyg: 70

Vikt: 114 kg
Längd: 188 cm
Röda flaggor: ACL-skadad mot slutet av säsongen 2016.

Mattias omdöme (68): Tålmodig men bestämd när han väl tar beslut. Är ett bowlingklot och kommer med kraft, vilket gör honom svårstoppad. Han kanske inte alltid gör spelet, men orsakar kaos så att någon annan kan städa upp. Kan spela lite ur kontroll till och från då han stirrar sig blind på bollen, sätter fart och får en tackling i sidan innan han når fram. Spelar inte med någon vidare intensitet eller vilja. Rätt trög, tung och icke närvarande. Kan dock slå blockers med styrka. Tacklar inte anfallare vid LoS, däremot efter de plockat upp 3-4 yards.

Lasses omdöme (82): Varit såld på Beckwith länge. Rutin i massor ifrån LSU och känns spontant som en perfekt fit som ILB för NFL. Lång och atletisk med bra kroppskontroll och fint fotarbete gör att han är bland de bästa på positionen när det kommer till pass. Läser spelet bra med bra tålamod och litar på vad han ser. Även stark mot spring då han ofta läser nästa steg. Bör passa både på insidan och utsidan oavsett om du spelare 4-3 eller 3-4. Har lite problem i sin tacklingsteknik och kommer ofta för högt. Drog av sin ACL i slutet av säsongen vilket inte lär hjälpa honom.

Magnus omdöme (62): Trygg och tålmodig inside linebacker som aldrig förivrar sig och kan spela 3-downs. Läser spelet och är följdsam i det han gör. Följer bollbäraren och attackerar aggressivt när han pressar upp i sina gaps, täpper till hål mot springspel. Har inte farten eller rörligheten att täcka till på utsidorna. Håller sig till sin uppgift och litar på sin teknik och systemet. Långa armar som han använder för att låsa bollbärare. Är bra i position i passförsvaret, har längden för att täcka av mycket. Saknar explosivitet och push vilket gör att han ofta kommer ett steg efter att pass anländer, måste ligga nämare för att göra spel vilket bristen på speed ofta hindrar. Kan hänga med och utmana stora tight ends när han hamnar man i passförsvar, men bör undvikas. Bra tacklare som ofta går lågt, när han missar så är det ofta på utsidan då han inte är i position. ACL-skadad under säsongen och det kommer påverka hans draftstatus.

Richards omdöme (68): Väldigt svårt för Beckwith. Har en dålig motor, slutar spela så fort bollen är en bit bort. Har tråkigt kroppsspråk, knuffade på egna lagkamrater ibland. Verkar inte gilla kontakt, möter inte upp med kraft som förväntas med hans storlek och är sällan med i grupptacklingar. Omfamnar inte när han tacklar så missar en mängd tacklingar. Rör sig bra genom trafik för att komma fram till bollen, har viss förmåga när han spelar zon i pass coverage och överlag relativt bra förmåga att förflytta sig. Tillräckligt bra closing speed när han diagnosticerat spelet.

Nyheter

To Top