Prospect

Cooper Kupp (WR, Eastern Washington), NFL Draft 2017

Cooper Kupp #10 från Eastern Washington Eagles. Foto av: Steve Dykes/Getty Images.

Cooper Kupp

WR, Eastern Washington

Uppdaterad: 2017-03-02 19:30

Genomsnittligt betyg: 72

Vikt: 95 kg
Längd: 188 cm
Meriter: Har FCS-rekord när det gäller totalt antal receptions, receiving yards och receiving touchdowns. Cooper har chansen att bli trejde Kuppen att draftas. Pappa Craig draftades av Giants 1990 och farfar Jake av Cowboys 1964.
Röda flaggor: Spelat i huvudsak mot motstånd på en lägre nivå.

Mattias omdöme (70): Spännande kombination av storlek och snabbhet. Har bra händer och visar prov på fin atletisk förmåga på “50-50”-bollarna. Visade på en hel del tuffhet mot CA, inte minst när han klev av med axelskada för att komma in något spel senare och fånga en touchdown. Blir intressant att se hur han testar på Combine. Läskigt att ta en sådan relativt oprövad spelare, pga motståndet, högt men i mellanrundorna är han intressant.

Magnus omdöme (74): Har kvicka och säkra händer, kvick i tanke och reaktion. Kan spela både utsidan och i slot, som bäst på insidan. Bra på att hitta öppna ytor, vass på ”open field” när han kommer rättvänd. Galet produktiv, dock på en lägre nivå. Lite vek och inte speciellt bra efter kontakt. Svårt i blockspelet mot likvärdiga eller större spelare. Kvicka fötter men inte någon djupledssnabbhet. Har längden, kan lägga på sig muskler. Har FCS-rekord när det gäller totalt antal receptions, receiving yards och receiving touchdowns. Imponerade under Senior Bowl där han torterade DBs med variation och hög nivå. Visade att han kan mäta sig med toppspelare.

Nyheter

To Top