Prospect

Antonio Garcia (OT, Troy), NFL Draft 2017

Antonio Garcia

OT, Troy

Uppdaterad: 2017-03-30 16:04

Genomsnittligt betyg: 77

Vikt: 137 kg
Längd: 198 cmMattias omdöme (79): Kvick linjespelare med bra handteknik och en lika kvick punch. Bra i de flesta delar av spelet. Får för det mesta kontroll tidigt och då är det tufft för försvararen men om han hamnar off tidigt, särskilt mot bull rushen, har han kanske inte förmågan att ordna upp det med naturlig styrka. Visade ett lite mer elakt drag mot Clemson, en match där han för övrigt dominerade. Imponerade med ett 31?? vertical på Combine och är explosiv i sitt spel. Ingen tydlig power-spelare och det har talat om att han ibland fallit i vikt. Även om han inte kastar folk åt sidan med kraft så gör han ett bra jobb att få leverage och få jobbet gjort.

Lasses omdöme (75): Rutin i massor som LT för Troy i en mindre konferens. Modern och atletisk tackle som rör sig väldigt smidigt i sidled med ett fint fotarbete. Bra storlek i kombination med snabba fötter gör att han enkelt speglar sin pass rusher med axlarna parallellt, öppnar ibland upp höfterna lite för tidigt. Nyttjar sina långa armar smart och ser till att rushern inte vinner fördel nära. Ger inte upp och försöker stoppa sin man på alla sätt möjligt. Bra första punch och är mer en som öppnar hål än driver sin man bak i spring, där måste han jobba mer med fötterna. Behöver bli starkare både upptill och nertill för nästa nivå. Slarvar även lite för ofta med holding när det inte behövs. Kan han bli större och tyngre så kan det vara guld.

Richards omdöme (77): Lång tackle med behov att lägga på sig en del vikt, men kan mycket väl ha högst tak i årets grupp. Rör sig bra för sin storlek, kan flyta med kvicka rushers på utsidan och är smidig nog att hänga med i fotarbete. Lite inkonsekvent i hur han böjer sig, ibland lite för mycket i höften, men överlag har han bra böj på benen för att hålla sig balans. Hade bekymmer med bull rushers och att få tryck i springspelet, varför han behöver ett gäng kilon muskler till. Hade en del problem på Senior Bowl mot tekniskt skickliga spelare, vilket var väldigt bekymmersamt.

Nyheter

To Top