Draften

Jeremy Sprinkle – Mannen med de djupa fickorna

(Photo by Joe Robbins/Getty Images)

Det finns olika sätt för en NFL-sugen college spelare att bli ihåg kommen. Att prestera bra på planen är ett sätt, att uppvisa mognad är ett annat. Ett tredje är att göra något dumt. Arkansas Razorbacks tight end Jeremy Sprinkle lyckades med det sistnämnda.

Inför mötet mellan Arkansas och Virginia Tech i Belk Bowl, som spelades i december, skulle spelarna till en lokal Belk-butik (En departmentstore kedja) för ett sponsorjippo inför matchen. Det var ett sånt där event där sponsorn får chansen att sola sig i glansen av sin investering och bjuda sina intressenter på mingel och festligheter med populära atleter. En liten belöning för att företaget sponsrar bowlen.

Belk valde vid tillställningen att bjuda varje spelare på ett presentkort värt $450 dollar och 90 minuter att välja saker i butiken. Det var inte tillräckligt för Jeremy Sprinkle. Utöver varorna han köpte med presentkortet hade han stoppat på sig ytterligare saker för över $200 dollar, bland annat tre tröjor och två plånböcker. Han blev upptäckt, gripen, och fick finna sig i att ha skämt ut sig själv och sin skola. Arkansas tränare Brett Bielema gjorde det självklara, stängde av Sprinkle i matchen. Sprinkel själv var väldigt ångerfull, såklart, och bad allt och alla om ursäkt i ett uttalande.

”To my family, friends, teammates, coaching staff, colleagues, the University of Arkansas, Razorback nation, the Belk Bowl, and, most of all, the young children that look up to me, I am truly sorry for this unfortunate and completely avoidable occurrence” – Jeremy Sprinkle

Det sista Jeremy Sprinkle gjorde som fotbollsspelare på college var att försöka stjäla saker på ett sponsorevenemang, något som absolut går under kategorin korkat. Vi får hoppas att resten av draftprocessen blir bättre för den talangfulle tight enden.

Nyheter

To Top