Analyser

Veckans Stjärnor – Vecka 2

Det blev en vecka med många rysare och många rysliga skador. Alternativen var många, men vi har tagit ut veckans stjärnor och en spelare som får skämmas lite. 

Veckans offensiva spelare: Aaron Jones, RB, Green Bay Packers

Det är svårt att slå sig in bland alla högpresterande quarterbacks, och vi hade flera sådana den här veckan också. Men när ska man få chansen att toppa listan om man inte gör det med 238 yards och 3 TD? Aaron Jones ledde vägen för Packers anfall när de för andra veckan i rad toppade 40 poäng.

Silver: Dak Prescott, QB, Dallas Cowboys
Brons: Russell Wilson, QB, Seahawks / Josh Allen, QB, Bills

 

Veckans defensiva spelare: T.J Watt, OLB, Pittsburgh Steelers 

Lillebror Watt var uppe och sniffade på den här listan även första veckan. Men nu fick han guldpengen. Steelers ser oerhört farliga ut i år, och försvaret är deras starkaste enhet. T.J Watt har gått från klarhet till klarhet de senaste åren och hade 2.5 sacks mot Broncos. Det finns inte många bättre försvarsspelare i ligan.

Silver: Denzel Ward, CB, Browns
Brons: Fouyesade Oluokun, LB, Falcons

 

Veckans rookie: James Robinson, RB, Jacksonville Jaguars

Det pratades mycket om James Robinson när Jaguars lite oväntat gjorde sig av med Leonard Fournette. Och det är spektakulärt i sig att en odraftad rookie tar över jobbet från en spelare som gick topp 5 i draften för några år sedan. Den här veckan spelade de båda bra. Robinsons 120 yards och en touchdown var imponerande.

Silver: Chase Claypool, WR, Pittsburgh Steelers
Brons: Justin Herbert, QB, Los Angeles Chargers

 

Veckans ”Kan bättre”: Kirk Cousins, QB, Minnesota Vikings. 

Det är inte mycket som fungerar i Vikings. Offensiva linjen får stryk, springspelet hackar lite och försvaret läcker. Men det hjälper inte att lagets ledare, Kirk Cousins, ska vara ytterligare en last för Minnesota. 113 yards och 3 interceptions på 26 passförsök är uselt. Snacka om att Vikings saknar Stefon Diggs.

Veckans Stjärnor – Vecka 2

Nyheter

To Top