Cincinnati Bengals v Baltimore Ravens
Analyser

Veckans stjärnor – Vecka 5

I en vecka där sparkade ledning i Falcons och bruten ankel i Dallas fick störst rubriker presterades ändå en hel del fina prestationer som är värda att lyftas fram. 

 

Veckans offensiva spelare – Ryan Fitzpatrick, QB, Miami Dolphins

Vi har ju vant oss vid att Fitzmagic har en förmåga att spela väldigt bra och följa upp det med svaga prestationer, är det en gångbar formel så kommer Dolphins QB vara riktigt dålig kommande match. För mot 49ers var han sitt bästa jag. 22 av 28 för 350 yards och tre touchdowns, känslan av att ha total kontroll och det karakteristiska Fitz-modet att ta en smäll för en pass, allt fanns där. Fitzpatrick är inte redo att lämna över till Tua ännu.

Silver: Chase Claypool, WR, Pittsburgh Steelers

Brons: Russell Wilson, QB, Seattle Seahwaks

 

Veckans Defensiva spelare – Aaron Donald, DT, Los Angeles Rams

Det är kanske lite tjatigt att ha Donald på denna lista, men en spelare som är så dominant sticker alltid ut och denna vecka mer än vanligt. Fyra sacks mot Washington och ett spel som pulveriserade Football Teams anfall.

Silver: Khalil Mack, DE, Chicago Bears

Brons: Myles Garrett, DE, Cleveland Browns

 

Veckan Rookie – Chase Claypool, WR, Pittsburgh Steelers

Steelers har ju en makalös förmåga att drafta wide receivers och vi är vana att se dem skina, men så som Claypool sken denna vecka hör inte till vanligheterna. Med fyra touchdowns (tre i luften och en efter marken) såg han nästan på egen hand till att besegra Philadelphia Eagles. Kombinationen av storlek, styrka, bollsinne och driv sticker ut och Claypool är redan en av ligans farligaste vapen.

Silver: Justin Herbert, QB, Los Angeles Chargers

Brons: CeeDee Lamb, WR, Dallas Cowboys

 

Veckans ”Kan bättre” – Bengals offensiva linje och övriga

Är inte bara linjens ansvar, utan coacher med play calls och övriga anfallsspelare (Vi tittar på dig AJ Green) måste också steppa in nu. Vecka efter vecka åker Joe Burrow på storstryk och det kommer inte dröja länge innan en skada kommer om det fortsätter så här. Ju längre tid det fortgår, desto större risk att Burrow börjar ändra sitt spel. Vi har sett Sam Darnold ”se spöken”, det kommer Burrow göra snart också.

Veckans stjärnor – Vecka 5

Nyheter

To Top