49ers

Inför 49ers och Broncos försäsongsmatch

Två gemensamma träningar mellan Denver Broncos och San Francisco 49ers kulminerar i en försäsongsmatch natten till söndag. Båda lagen har några intressanta rubriker att följa i matchen.

Broncos behöver få svar på vem som ska spela quarterback. Tränaren Gary Kubiak har sagt att ett beslut kommer tas snart. Veteranen Mark Sanchez såg bra ut mot Bears. Han avslutade en drive med en touchdown och den andra med en interception, lite vad vi är vana vid med honom. Siemian såg också bra ut och har fått en hel del träningstid med starters. Matchen mot San Francisco kan vara avgörande om vem som får startrollen.

I 49ers har Colin Kaepernick skadebekymmer med sin kastarm och Blaine Gabbert har därmed fått startjobbet per automatik. Annars har det varit en jämn kamp mellan de två. Gabbert såg stundtals bedrövlig ut mot Texans förra veckan. Även denna vecka får han känna på hur det känns att möta ett riktigt bra försvar.

Apropå försvar får vi förhoppningsvis se Broncos miljongosse Von Miller spela. En dispyt över hans kontrakt gjorde att han inte tränade med laget tidigare. Nu när det är löst och han har fått lite träningar i sig så bör vi se honom åtminstone några få spel. Niners RT Trenton Brown har sett bra ut på träningarna och att gå upp mot Miller är ett bra test för honom.

En ännu mer intressant situation i Broncos har uppstått i kölvattnet av DE Vance Walkers skada, som håller honom borta från spel hela året. Han skulle ersätta Malik Jackson, som lämnade Broncos under free agency. Jared Crick har försprång just nu att ta över, men även rookien Adam Gotsis bör få mycket möjligheter att ta över. Crick är mer erfaren och såg bättre ut än Gotsis i matchen mot Bears, men mycket kan ändras veckorna framöver.

För Broncos offensiva är det ett bra test att spela mot 49ers kraftfulla defensiva linje. Rookien DeForest Buckner tillsammans med Mike Purcell och Quinton Dial är en av få ljusglimtar med laget. San Francisco har inte heller varit blyga med blitzpaket på träningarna och det lär fortsätta även under matchen.

Det är alltid underhållande med en försäsongsmatch efter att lagen har haft gemensamma träningar. Det har hunnits bygga upp frustration och spelarna har lärt sig varandras tendenser. Under veckan har det varit lite bråk på träningarna, nu får båda lagen chans att visa vem som verkligen är störst och starkast.

Nyheter

To Top