Förnya NFL Game Pass
Nyheter

Terrence Brooks, FS, Florida State

NFL Supporter har kollat på de hetaste spelarna inför draften 2014. Vårt mål är inte att skriva om hur de dominerade i college utan vad de kan göra i NFL. Nu: Terrence Brooks.

Namn: Terrence Brooks
Position: Free safety
Skola: Florida State University
Längd: 1.80 m
Vikt: 90 kg

NFL: CombineTerrence Brooks har inte hyllats som ett av toppnamnen i årets draft. Men det finns mycket att gilla med honom. Brooks spelar med en ruskig snabbhet och står i ganska skarp kontrast till en spelare som Clinton-Dix. Det här är en spelare som har alla möjligheter att bli en riktig playmaker.

Brooks visar upp en känsla och tajming i passförsvar som gör att man förvånas över att han bara hade två interceptions sitt sista år. Det finns likheter med Seattles Earl Thomas, även fast Brooks ännu inte är i närheten av den nivån. Ibland kan det nämligen se lite vårdslöst ut.

Terrence Brooks dyker gärna in i situationerna med full fart och huvudet ned. Det gör att han missar en del tacklingar mellan sina highlight-spel. Men spelsinnet och de fysiska förutsättningarna finns där och med bra coachning kan Brooks bli en stjärna.

<<< LÄS OM FLER SPELARE I DRAFTEN 2014 >>>

Nyheter

To Top