Nyheter

Raiders bästa receiver

Raiders hade det femte valet i årets draft och valde sin framtida stjärna i Alabamas receiver Amari Cooper.

Med många fantastiska spelare kvar på brädan valde Raiders att uppgradera sin offensiva arsenal. Amari Cooper kommer kliva in från dag 1 och vara Raiders bästa receiver. Det är precis den typ av byggsten som behövs för att förbättra offensiven just nu, samtidigt som det är extremt viktigt för Derek Carrs utveckling. Nu har Raiders en kombination som kan växa ihop och förhoppningsvis bli en farlig duo i många, många år framöver.

Mina anteckningar av hans film
En underskattad atlet. Mer explosiv och snabbare är konkurrenten Kevin White. Är kvick av linjen och kommer enkelt av press tack vore styrka, bra händer och snabba rörelser. Väl av linjen springer han alla routes till perfektion. Han slösar inte ett enda steg och nästan flyter fram över planen. Det ser väldigt lätt ut för honom när han springer. Han har den där extra växeln för att springa ifrån vem som helst. Sprang hela route-trädet i Alabama, producerade enorma siffror fast alla visste att han skulle få bollen och kommer från ett pro-system.

Har fått kritik för att han har tappat lite bollar. Inget bekymmer i mina ögon. Har väldigt mjuka händer och är pålitlig. Ett perfekt vapen för att plocka nya downs. Inte det farligaste djupa hotet i årets draft, han gör sitt bästa jobb 0-20 yards från linjen. Men kan med sin fart bränna försvarare djupt i alla fall. Väldigt farlig med bollen i händerna, svårtacklad och kvick i sina rörelser.

Nästa underskattade egenskap – han är såhär slipad och bara 20 år. Varför då? För att han är en fotbollsnörd som lägger ner all sin tid och energi på att bli bättre. Han vill göra allting perfekt. Precis den typ av mentalitet som Raiders, som alla lag, som alla spelare, behöver.

Nackdelar. Hittar du några?

Vad tycker Du om valet?

Nyheter

To Top