Nyheter

Manning missar match – Garrard släppt

Nu är det bekräftat. Peyton Manning kommer att missa Colts första match mot Texans. Samtidigt släpper Jacksonville sin quarterback David Garrard.

Efter mycket spekulation visade det sig att Peyton Mannings skada tvingar honom att stå på sidlinjen på söndag. Colts möter Houston i en väldigt viktig match och nu är det rejält med uppförsbacke.

Manning har aldrig missat en match i hela sin karriär och har 208 starts i rad. Hans betydelse för laget kan inte nog betonas, utan honom är storlaget inte mycket mer än medelmåttigt. Den stora frågan nu är när han kan komma tillbaka.

Garrard sparkad

Jacksonville Jaguars har slutligen tröttnat på sin, ofta mediokra, quarterback David Garrard. Nu har han fått sparken bara dagar innan säsongsstarten. Själv har jag mycket svårt att se hur det här draget gjorde Jags bättre.

Det spekuleras i att beslutet togs med stor hänsyn till ekonomiska faktorer. Garrard skulle tjäna $9 miljoner i år. En gissning nu är att McCowen inleder säsongen men sedan sakta men säkert lämnar över till rookien Blaine Gabbert.

Hur tror du att det här påverkar Colts/Jags säsong?

Nyheter

To Top