Broncos

Magplask för Brock Osweiler och Texans

Det blev inget firande för Texans och Brock Osweiler när de gästade Denver Broncos i natt. Osweiler hade stora bekymmer mot Broncos försvar, vars pass rushers flåsade honom i nacken hela matchen.

Brock Osweiler laddar upp för att passa bollen. Han tittar ut till höger och tänker kasta den till TE Stephen Anderson. Men mitt i kaströrelsen, trots att det inte är någon spelare i närheten, tappar han bollen. Fumble. Denvers boll. Ett rätt talande spel för Houston Texans magplask i nattens match mot Denver Broncos.

Det blev inte den återträff som Texans QB Brock Osweiler hade hoppats på. Han återvände för första gången sen han lämnade Broncos för ett obefogat stort kontrakt i Houston under säsongsuppehållet. Han introducerades till burop och när matchen var över stämde säkert Texans-supportarna in i den kören också. Osweiler lyckades bara med 22/41 passningar för 131 yards, vilket är ynka 3,2 yards per försök.

Matchen såg till en början ut att bli en jämn, defensivt dominerad match. Båda lagens två första serier slutade i en punt efter bara tre spel. Broncos försvar fortsatte att dominera Texans anfall och tillät bara nio poäng. Samtidigt fick det egna anfallet till slut upp farten. QB Trevor Siemian spelade dugligt, men framförallt var det springspelet som kom igång igen.

Efter att Broncos haft stora problem att springa med bollen i ett par veckor, lossnade det äntligen i natt. CJ Anderson och DeVontae Booker sprang för 190 yards och varsin touchdown. De banade vägen för vinsten och gav den avlastning som Trevor Siemian saknat de senaste veckorna.

Efter nattens resultat delar Broncos återigen divisionstiteln i AFC West med Oakland Raiders på 5-2. Texans föll till 4-3 och ligger nu bara en match före Tennessee Titans och Indianapolis Colts i AFC South.

Nyheter

To Top