Julkalendern

Lucka #5: Bling-bling!!!

Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Därför har vi dragit igång en julkalender, där vi varje dag presenterar ett julklappstips till den hängivne NFL-supportern. Idag tar vi oss en titt på något som ligger alla NFL-spelare varmt om hjärtat. BLING-BLING.

Lucka #5: Bling-Bling!!!

manschettknapp_silver_amerikansk_fotboll-37578189-13474788-orgAtt bara följa sitt favoritlag under matcherna är inte alltid gott nog för oss supportrar. Hur gör vi då om vi vill visa samhörighet med just vårt lag? Allra enklast är det nog om du stöttar ett lag med väldigt klar estetik. Håller du exempelvis på Raiders kommer du oerhört långt med ett par kättingar som du spraymålar i silver, samt några ”gnuggis”-tatueringar från din lokala leksaksaffär. Men hur gör vi som stöttar något av de andra 31 lagen om vi vill vara utrycksfulla? Och hur gör vi om vi vill vara det på ett mer subtilt sätt?

Ett klockrent val enligt mig är då att titta på det här med manschettknappar.1 En produkt som faktiskt gör det möjligt för oss att missionera för den amerikanska fotbollen i miljöer som normalt sett inte tillåter oss att bära matchtröjor och andra uttrycksfulla plagg. Manschettknappen ger oss möjligheten att både vara stiliga, och personliga.

Lagspecifika manschettknappar hittar du på exempelvis på NFL-shop, medan du på den svenska marknaden hittar ett par med diskreta amerikanska fotbollar på exempelvis CDON.

  1. NFL Shop har också andra typer av smycken som passar både män och kvinnor.

Nyheter

To Top