Nyheter

Lucka 23: Den ultimata gåvan

Nu är det inte långt kvar till dopparedagen och goda ord är dyra. För att lösa dina sista julklappsproblem fokuserar vi därför på digitala lösningar. Presenter som bara är ett klick kort.

Att följa NFL från Sverige har med åren blivit allt lättare. Viasat-koncernen har sedan urminnes tider dragit sitt strå till stacken och givit oss direktsänd action från NFL varje söndag och måndag. I takt med teknikens utveckling har det även dykt upp andra spännande alternativ för att följa sporten vi alla älskar. Framför allt tänker jag på NFL Game Pass.

NFL Game Pass är en webbaserad streamingtjänst för alla oss som bor utanför USAs gränser. Den fungerar egentligen som playtjänster likt SVTPLay m.fl, fast med den uppenbara skillnaden att den kostar pengar och att den enbart fokuserar på NFL. Nu är det dock inte så att du bara är begränsad till att se en match i taget på klassiskt manér. Med NFL Game kan du t.ex. se flera matcher på en gång (splitscreen), gamla matcher, dokumentärer, NFLs studiosändningar eller varför inte prova att se en match i förkortad version för att spara tid? En sådan version av en match innehåller ingen ”dötid” alls i sändningen. Så fort bollen dör, klipps det till nästa snap. Lite lätt uppstressat sätt att se matcher, men bra om du av någon anledning vill skaffa dig en snabb uppfattning om matchen som du missade härom dagen. Ovanstående exempel är bara ett urval av allt det godis som tjänsten rymmer, och självfallet är allt i HD (under förutsättning att dina bandbredd tillåter det).

Men hur blir det att ge ett Game Pass i julklapp? Säsongen är ju snart över i alla fall? Jo, det är visserligen sant. Men snickra ihop ett litet eget presentkort. Lovade din älskade där hemma att du tecknar ett nytt åt hen när det väl vankas säsong igen. Var kreativ. Fram med penna, papper och sax så löser du det på ett ”huj”.

Om du väljer att inhandla ett Game Pass får du gärna göra det via någon av länkarna på vår hemsida. Då stöttar du oss på NFL-supporter, vilket vi är oerhört tacksamma för.

Har du missat någon lucka? Här hittar du i så fall resten av luckorna i vår julkalendern.

Nyheter

To Top