Julkalendern

Lucka #16: Inspirerad av David Lynch


Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag har vi blivit inspirerande av en 90-tals klassiker. 

Lucka #16: Matchtröja
Inspiration till dagens lucka fick jag ifrån min vän Nick som var hemma från jobbet i några dagar. För att få dagarna att gå därhemma valde han att se om TV-serien Twin Peaks. David Lynch mystiska mordgåta från tidigt 90-tal, där vi fick följa agent Coopers jakt på Laura Palmers mördare.

Lätt NFL-skadad som jag är kunde jag inte undgå att dra paralleller mellan mordoffret och dennes namne. Cardinals QB Carson Palmer. Två personer med begränsad framtid. Livets förgänglighet är självfallet påtagligt för oss alla, men kanske än mer i NFL. Allting har sitt slut, och en genomsnittlig karriär varar bara i 3,5 år. Fakta likt denna är självfallet jobbigt för oss fans på flera plan. Bl.a eftersom  vi alltid vill ha en aktuell matchtröja där hemma.

Dagens julklapp är således en ny matchtröja. Kanske går din partner runt missnöjd i sin ”Tony Romo”-tröja därhemma och drömmer om en sprillans ny Dak Prescott-tröja? Eller känns plötsligt den där Johnny Manziel-tröjan som var så het lite unken idag? Ja, en ny matchtröja är aldrig fel. Så är det bara. Vill man framtidssäkra tröjan helt kan man dessutom välja att trycka julklappsmottagarens namn på ryggen istället för den QB som ”just i helgen” har jobbet. (”Lex Cleveland”).

Matchtröjor köper du enklast från någon av NFLs.-shoppar, eller från Fanatics.com.

p.s. Avslutningsvis kan det sägas att Cardinals ironiskt nog möter Seattle borta på självaste julafton. Vill det sig illa kan Carson sluta sin tid precis som Laura. Nerklubbad och dumpad i Washingtons mörka skogar. 

 

 

 

Här hittar du för övrigt resten av luckorna i julkalendern.

 

Nyheter

To Top