Julkalendern

Lucka #15: Världens bästa fantasy-serie, och det är inte GoT


Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag tittar vi på en present till Fantasyspelaren. 

Lucka #15 – The League
Om du har en amerikansk fotbollsgalning i din närhet, är sannolikheten att denne även är intresserad av Fantasy Football tämligen stor. Vad skall vi då ge en sådan person? Ja, elaka tungor skulle säkerligen föreslå ett liv, men vi på NFL-supporter är mer raffinerade än så. Självfallet får de världens bästa Fantasy-serie. Och då pratar vi inte om Game of Thrones.

Komedi-serien ”the League” kretsar kring vännerna Ruxin, Kevin, André, Pete, Jenny och Taco och deras vedermödor i området kring Chicago. Deras gemensamma nämnare, förutom att det är vänner, är att de är alla medlemmar av samma fantasy-liga. Även om NFL-referenser haglar tätt, är serien sevärd även för utomstående. Om inte annat för den underbare Taco som är seriens ”Kramer”. En udda, självlärd typ som inte har något direkt jobb utan hankar sig fram i världen genom att utnyttja sina buksvågrar, och starta upp det ena spännande företaget efter det andra.

Serien, som lades ner efter sju säsonger, var alltid rätt i tiden och som ett exempel på detta kan nedanstående klipp tjäna. Klippet inledde säsongen som startade hösten efter att Patriots vann Super Bowl senast. Ni kanske minns resonemanget? Visst borde Seattle gett Marshawn Lynch bollen? Eller…..

 

Här hittar du för övrigt resten av luckorna i julkalendern.

 

Nyheter

To Top