Nyheter

Jim Harbaugh och 49ers i pressat läge

San Francisco 49ers kontroversiella tränare Jim Harbaugh är pressad. Laget hackar sig fram medan Cardinals kontrollerar divisionen med järnhand. I helgen väntar en tuff bortamatch i New Orleans.

Jim Harbaugh är känd för många saker. Han är minst sagt intensiv på sidlinjen, är duktig på att utveckla quarterbacks, citerar gamla stridsgeneraler under sina presskonferenser och har vunnit var han än har varit. Men han är inte känd för att vara särskilt socialt begåvad.

Jim Harbaugh bryr sig inte riktigt vad andra människor tycker. Det kan ställa till problem när ens jobb handlar om att samarbeta med andra i en stor grupp. Han har gjort sig ovän med flera nyckelpersoner i organisationen och det har även ryktats att vissa spelare tröttnat på den excentriska tränaren.

Vi kan nog sammanfatta det som att Jim Harbaugh måste fortsätta vinna om han vill ha ett jobb i NFL. Ingen kommer att anställa honom för hans charm. Läs gärna Seth Wickershams lysande artikel om Harbaugh.

Den här säsongen har inte börjat som San Francisco hade önskat och nu har de förlorat två raka matcher. Loppet är inte dött än men Arizona Cardinals går på som ett ånglok i toppen av divisionen. Bruce Arians gäng från öknen är redan tre vinster före 49ers. Även Seahawks, som har sina egna plan, ligger en vinst före. Helgens match mot New Orleans Saints är en viktig sådan för Jim Harbaugh och hans killar.

De möter ett nästan lika pressat Saints, som dessutom är oerhört starka på hemmaplan. New Orleans har fått igång sin pass rush med Junior Galette och Cameron Jordan. Det kommer att bli en utmaning för 49ers offensiva linje som inte har spelat bra de senaste veckorna. Offensiven ledd av Drew Brees och med en stekhet Mark Ingram, running back, är en minst lika stor utmaning för Harbaughs försvar.
 

 
San Francisco har två matcher mot Seattle Seahawks och en mot Arizona Cardinals kvar på schemat. Det kanske låter tufft men samtidigt är det där räddningen finns efter en trög start. Det gäller att slå rivalerna i divisionen. Även fast 49ers inte lyckas äta sig ifatt Arizona är det nästan ett måste att passera Seattle för ett eventuellt wild card till slutspelet.

Jay Glazer rapporterade tidigare i år att Jim Harbaugh är klar som tränare i San Francisco även om han skulle leda dem till en Super Bowl-vinst. Svaret får vi inte förrän efter den här säsongen och Harbaugh kan inte göra annat än att försöka fortsätta vinna. Så, vilka av alla berömda Jim Harbaugh-miner får vi se på sidlinjen den här helgen?
 
Vilka vinner, Saints eller 49ers?
 
Skärmavbild 2014-11-08 kl. 14.13.51
 
[divider]  
sea-lion-kiss-harbaugh
 
harbaugh-mad
 
Divisional Playoffs - New Orleans Saints v San Francisco 49ers

Liten6 Liten5
Liten4 San Francisco 49ers vs Seattle Seahawks
Liten2 Liten1

 
harbaugh_angry
 
504235789CP00040_SAN_FRANCI
 
harbaughfat
 
yahoo_harbaughmad
 
angryharbaugh1

Nyheter

To Top