Nyheter

Hej då, Macken!

Efter Super Bowl tidigare i år blev Cam Newton beskylld för att vara en dålig förlorare. Härom dagen var det lagkamraten Mike Tolberts tur att  spela samma roll. Arenan var dock aningen annorlunda. Nämligen nere på den lokala bilverkstaden. 

Många av oss känner säkert igen situationen. Du lämnar in din bil på verkstaden, och allt verkar solklart. Problem A skall lösas till en given kostnad. Alla parter är överens. När du återvänder några dagar senare, verkar dock mekanikern hittat lite andra fel med en något högre prislapp som följd.

Precis det här hände Carolina Panthers fullback Mike Tolbert som likt många av oss andra blev aningen uppretade efter den saltade räkningen. För att hämnas på verkstaden valde han att betala hela räkningen i mynt, och dessutom skriva om anekdoten på Instagram. Up yours! Mulle Meck!!!

Nu verkar det dock inte burit sig bättre än att bilverkstaden också använder sig av social medier. I ett inlägg på Facebook publicerade dem omgående sin syn på saken. Enligt dem hade Tolbert tjatat om att han minsann borde få reparationen gratis eftersom han just är ”Mike Tolbert”. Dvs en kändis. Den här uppfattningen delade inte verkstaden som helt enkelt insisterade på att ordinarie pris borde gälla.

Som i så många andra konflikter står tillslut ord mot ord, men ”den som lever får se” brukar det heta. Kanske kan ärendet få någon spännande utveckling under de kommande dagarna. Som banktjänsteman, och medmänniska,  vill jag dock avsluta med ett litet tips på vägen. Om du känner dig inspirerade av Tolberts ”mynthämnd” och överväger att betala en stor räkning med mynt. Häll ut dem i en stor soppåse. Låt de inte ligga kvar i lådorna snygg förpackade. Det blir oerhört tamt eftersom det bara är för handlaren att gå tillbaka med dem till banken som de kom från.

Nyheter

To Top