Nyheter

Fantasybloggens inför vecka 6

Vecka 6 är runt hörnet och mycket har hänt sedan din draft och mycket kommer att hända. Ett bra sätt att få lite fart i laget är att leta tips och titta vad andra har att säga, så varför inte lyssna på mig?

Inte räckte det med en fruktansvärd produktion, nu behöver man oroa sig även för hans hälsa. Vi pratar såklart om den återkommande besvikelsen Stevan Ridley, NE RB. I ligan där jag är en ledsen ägare av honom har jag lyckats skrapa ihop en bänk av Bilal Powell, NYJ RB, & Danny Woodhead, SD RB, som numera tävlar om hans plats i startfältet. Inför kvällen ser det ut som att jag startar Danny Woodhead på grund av hans kollega Ryan Matthews’ skada. Saknar du kvalité på bänken rekommenderar jag att du inte är för tjurig på Ridley, chansen finns fortfarande att Patriots vänder sig till ett run game. I annat fall finns också alternativet att vända sig till någon av Broncos’ RB’s som bör ha ett rullande schema av TD’s mot Jaguars. På andra sidan bollen kan väl det motsatta sägas om Maurice Jones-Drew, JAC RB, som troligtvis inte får mycket utrymme mot ett Broncos D som inte behöver oroa sig för någon annan. Samma sak gäller Chris Johnson, TEN RB, som möter Seattle Seahawks.

Colts mot Chargers erbjuder flertalet fördelaktiga matchups. Jag förväntar mig god produktion från både Reggie WayneT.Y Hilton, IND WR’s. Josh Gordon, CLE WR, bör även ha en trevlig eftermiddag mot ett Lions Defense som älskar att ge upp långa passpel. Likt Colts mot Chargers är Redskins mot Cowboys lite av en fantasydröm då två mediokra till usla pass defenses ställs ”mot varandra”. Tänk Miles Austin och kanske till och med Terrance Williams, DAL WR’s, samt på andra sidan Pierre Garcon, WSH WR.

Bland TE’s är det fortfarande Jimmy Graham, NO TE, som står för stabilitet och produktion på positionen. Har du inte honom får du precis som tidigare veckor hoppas att du har lite flyt i redzone. TE’s är lätta att byta ut och tvivla inte på att byta till någon som just idag har en bra matchup, t.ex. Garreth Graham, HOU TE, som tros ta över den skadade Owen Daniel’s plats.

 

Quarterbacks är en viktig position och en där det finns ett stort djup. Som nämndes tidigare är Cowboys mot Washington en match som förväntas producera en hel del till fantasyspelare. Både Robert Griffin III, WSH QB, och Tony Romo, DAL QB, är givna starts. Andrew Luck, IND QB, har börjat ta mer plats i sin offensiv och hoppas dra nytta av Chargers förmåga att släppa till i passpelet. Känner du dig desperat har Joe Flacco, BAL QB, visat att han kan leverera hemma i Baltimore och bör finnas tillgänglig på waiver.

Tills nästa vecka, lycka till!

Hör av er i kommentarerna eller på @anksvans vid frågor eller sorgestunder.

Nyheter

To Top