Fantasy

Fantasy: Plocka upp Deshaun Watson NU!

Deshaun Watson har fått en grym start på säsongen. Foto av: Bob Levey/Getty Images.

Förra veckan ville ingen ha med dom att göra. Nu är Deshaun Watson och Cam Newton heta när vi fyller på våra lag inför vecka fem av fantasy football – säsongen. En tredjedel av grundsäsongen är spelad i fantasy och nu är det dags att börja göra moves för att komma in i slutspelet och ha ett slagkraftigt lag där. Smarta waiver – fynd och lite riskfyllda trades här runt vecka 5 kan avgöra utgången i din liga.

Nu börjar dessutom lagens bye weeks, även det en anledning att hålla sig aktiv. Lag med bye denna vecka är: Atlanta, Denver, New Orleans och Washington.

Veckans fantasy-hjälte

Deshaun Watson (QB) passar visserligen som veckans outsider eftersom han fortfarande är tillgänglig i många ligor men han var ändå den spelare som ordnade flest poäng vecka 4. Tennessee Titans hade inte en chans när Watson och Texans tryckte på gasen. 25 lyckade passningar på 34 försök för 283 yards, fyra touchdowns och en interception gav 33 poäng. Bara Tom Brady vecka 3 har varit bättre i år.

Veckans besvikelse

Broncos vann divisionsmötet hemma mot Oakland Raiders. Det ska man inte tacka Demaryius Thomas (WR) för. Thomas hade en enda mottagning för 11 yards mot Raiders mediokra passförsvar. Thomas har nu spelat 10 raka matcher utan att göra en touchdown. Den forna stjärnglansen börjar falna.

Veckans outsider

I ett anfall som börjar komma igång (Bengals) och mot en motståndare som gör det motsatta (Browns) hittade Tyler Kroft (TE) perfekta förutsättningar. Ersättaren till skadade Tyler Eifert tog emot sex passningar för 68 yards och två touchdowns mot Browns. Det gav 18 poäng i fantasy och gjorde Eifert till omgångens bäste tight end.

Tyler Kroft #81 i Cincinnati Bengals tar den nye offensive koordinatorns ord om att använda huvudet lite väl bokstavligt. Foto av: Jason Miller /Getty Images.

Veckans waiver-fynd

Deshaun Watson (QB) i Texans finns fortfarande tillgänglig i två av tre ligor. Plocka upp honom NU! Även Jared Goff (QB) i Rams bör plockas upp, han finns just nu bara i var femte liga. Alex Collins (RB) i Baltimore Ravens är också ett intressant namn, han har sprungit bollen bra för ett underpresterande Ravens-anfall, kan han få ordning på sina fumble-problem så kan det vara spelaren som Ravens litar på framöver.Wayne Gallman (RB) i Giants såg också spännande ut i sin debut. I samband med Texans offensiva pånyttfödelse så har Will Fuller (WR) blivit ett intressant alternativ som WR2 / FLEX, även om han kanske inte uppnår senaste veckans två touchdowns särskilt många gånger till den här säsongen. Devin Funchess (WR) i Panthers tog också ett stort kliv den senaste veckan, det kan bana väg för fortsatt bra produktion under säsongen i en offensiv som äntligen började se ut som man förväntat sig. Tyler Kroft (TE) i Bengals som ägdes i endast 1% av alla ligor är också värd en chansning på en position som är oerhört besvärlig ur fantasy-perspektiv den här säsongen. Kroft möter dock betydligt tuffare motstånd i Buffalo Bills den här säsongen.

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i standard – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Deshaun Watson Houston Texans 33
RB Le’Veon Bell Pittsburgh Steelers 30
RB Todd Gurley Los Angeles Rams 27
WR Jordy Nelson Green Bay Packers 19
WR Devin Funchess Carolina Panthers 19
TE Tyler Kroft Cincinnatti Bengals 18
FLEX Ezekiel Elliott Dallas Cowboys 25
D/ST Seattle Seahawks 22
K Greg Zuerlein Los Angeles Rams 27
Totalt  220

NFL Supporter – fantasy

Tre lag som inlett riktigt starkt i NFL Supporters fantasy – ligor är Team Kevin, Team Akerdal, Team Andersson och FC Glenn som alla inlett med fyra raka segrar. Även om Kevins seger satt långt inne denna vecka. Andersson får kolla våra waiver-tips för att hitta en ersättare till Dalvin Cook (RB) som dessvärre blir borta resten av säsongen.

NFL Supporter – pickem

Tbaninja håller sig kvar i världstoppen i pickem, och så även i våran liga naturligtvis. Med 640 poäng är tbaninja 70 poäng före tvåan sarg0n. Båda dessa hamnar dock en bra bit ner i ligans topplista för svårtippade vecka 4, där mattyice02ftw ordnade fantastiska 170 poäng tack vare endast tre missar.

NFL Supporter – eliminator

I vår eliminator-liga återstår endast 14 av de 29 startande deltagarna. 10 av dessa har redan förbrukat ett av sina två ”liv”. Seahawks var det dominerande valet denna veckan.

Nyheter

To Top