Fantasy

Fantasy: Bucs – roller coastern rullar vidare!

James Conner i Pittsburgh Steelers har all anledning att se glad ut, hans har precis utsetts till veckans fantasy-hjälte! Foto av: Joe Sargent/Getty Images.

Det kan inte vara roligt att vara fan, men för oss fantasy-spelare bjuder Tampa Bay Buccaneers på full underhållning den här säsongen. Dom som varit lite sega med sina byten sitter kanske klar med Ryan Fitzpatrick i uppställningen och har helt plötsligt ett superhett alternativ att starta på söndag när hela sex lag har bye week. Jameis Winston spelade bort sig från alla fantasy-lineups och kanske även Bucs framtidsplaner i söndags.

Vi har i vanlig ordning tagit en titt på veckan som gått och hur ni bör förbereda er inför veckorna framöver.

Veckans fantasy-hjälte

James Conner i Steelers stod för ännu en dominant vecka med 38,2 poäng. Ingen kunde ju ha räknat med att han skulle se så bra ut, allra minst Steelers ledningen som gnuggar händerna för varje vecka som går där LeVeon Bell tackar nej till att få utbetalt miljontals kronor. Det känns sannolikt att Bell är tillbaka i truppen till helgen, men det är lika sannolikt att han får ingen eller väldigt lite speltid.

Veckans besvikelse

Jameis Winston gjorde oss alla besvikna i söndags, precis som han gjorde med sina egna fans och lagkamrater. Fyra interceptions var resultatet av ett oerhört ovårdat spel med det ena dåliga beslutet efter det andra. 8.8 poäng på 40 minuter var inte ens hälften av vad Ryan Fitzpatrick satte upp på de 20 minter han fick då han ersatte Winston och nästan ordnade segern till Buccaneers.

Veckans outsider

Han är inte ett helt okänt namn, men många hade nog somnat lite på Marvin Jones. Receivern från Detroit Lions stod för en väldigt stor del av lagets offensiv borta mot Seahawks. Sju mottagningar för 117 yards och två touchdowns är siffror som vi kanske inte kan räkna med varje vecka men Jones visade att han fortfarande är aktuell om han kan få en förmånlig matchup.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: Välkommen till berg och dal-banan. Ryan Fitzpatrick är plötsligt ett superhett fantasy-alternativ igen. Brock Osweiler möter Jets och kan vara värd en start. Mitch Trubisky är fortfarande tillgänglig i flera ligor och visar en stabil fantasy-produktion nu. Möter han ett taggat Bills-försvar på söndag så kan det dock bli en lite sämre vecka.

Fitzmagic:

Running backs:
En intressant händelseutveckling i London i helgen var att Josh Adams fick ganska stort förtroende av Eagles ledning och förvaltade det bra. Han kanske inte är en given RB2 redan i nästa omgång men kan mycket väl vara det när vi närmar oss fantasy-slutspelet. Elijah McGuire i Jets kommer tillbaka från IR och kan få produktion direkt nu när Bilal Powell är borta för resten av säsongen. Jacquizz Rodgers i Buccaneers tog chansen när rookien Ronald Jones utgick med skada och imponerade både på marken och i passnings-spelet.

Wide receivers:
DeVante Parker får chansen nu oavsett om Dolphins-fansen vill det eller inte. Förra veckan ledde det till 134 receiving yards. Plocka upp honom och se om han får fortsatt bra volym. David Moore i Seahawks tar emot det mesta som kastas hans väg. Även om Baldwin och Lockett är före honom i Seattles turordning så kan han producera poäng varje vecka, och om någon av de andra två skulle skada sig kan det bli riktigt bra för Moore. Courtland Sutton kommer att få betydligt fler targets i Broncos nu när dom just trejdat Demariyus Thomas.

Tight ends:
Jack Doyle är tillbaka i Colts. Han har bye denna helgen och kanske kan en del missa honom på grund av det. Var inte en av dom som gör den missen. Sitter du rejält i skiten kan även Hayden Hurst från Ravens och Jordan Thomas från Texans vara värda att plocka och hålla lite på.

Veckans Bye

Hela sex lag med bye week! Lycka till att få till uppställningen den här veckan! Arizona Cardinals, Cincinnati Bengals, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, New York Giants och Philadelphia Eagles har bye.

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod faktiskt vårt egna lag, coachat av Per Fogelin för veckans bästa fantasy-insats. Med 169.7 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #8

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Deshaun Watson Houston Texans 31.0
RB James Conner Pittsburgh Steelers 38.2
RB Todd Gurley II Los Angeles Rams 33.5
WR Marvin Jones Jr. Detroit Lions 30.7
WR Sammy Watkins Kansas City Chiefs 30.7
TE Travis Kelce Kansas City Chiefs 19.9
FLEX Mike Evans Tampa Bay Buccaneers 29.9
D/ST New England Patriots 17.0
K Josh Lambo Jacksonville Jaguars 16.0
Totalt 246.9
Fantasy: Bucs – roller coastern rullar vidare!

Nyheter

To Top