Fantasy

Fantasy: Brady bäst igen

Marcedes Lewis i Jacksonville Jaguars hade en stor dag mot Baltimore Ravens i London i söndags. Foto av: Alex Pantling/Getty Images.

Äntligen började NFL-lagen att producera lite poäng. Det syntes naturligtvis också i fantasy – varianten. Ett flertal spelare som startat säsongen förvånansvärt svalt börjar komma igång. Tom Brady var för andra veckan i rad bäste fantasy – spelare. De som tvekade på Bradys förmåga efter vecka ett har nog tänkt om nu.

Veckans fantasy-hjälte

Marcedes Lewis (TE) i Jaguars dominerade Baltimore Ravens försvar fullständigt i red zone. Med tre touchdowns på fyra mottagningar fick Lewis 24 fantasy-poäng. 10 poäng mer än tvåan Rob Gronkowski. Todd Gurley (RB) i Rams hade också väldigt stor betydelse för sina ägare den gångna helgen. Med tre touchdowns och 149 yards totalt fick han 32 poäng. Det är hela sju poäng före näst bäste running back, Jordan Howard i Bears.

Veckans besvikelse

Amari Cooper (WR) och Marshawn Lynch (RB) stod tillsammans för en enda fantasy-poäng i ett Raiders som var helt impotenta borta i Washington. Även Jay Ajayi (RB) i Dolphins gjorde många besvikna, hans 16 yards på 11 försök gav också ett enda futtigt fantasy-poäng.

Veckans outsider

Stefon Diggs är långt ifrån en okänd spelare men med tanke på att han draftades i början av sjätte rundan i genomsnitt inför säsongen så får man säga att både hans tredje vecka (4:e bästa poänggörare) och hela säsongen (bästa receiver) klart överträffat förväntningarna.

Veckans waiver-fynd

Stackars Darren Sproles drog sönder sitt knä och bröt armen på samma spel i söndags. Det kommer att innebära att Wendell Smallwood (RB) i Eagles får försöka fylla Sproles skor. Gör han det OK är han helt klart värd en plats i ditt fantasy-lag, särskilt i PPR-ligor. Jacoby Brissett (QB) i Colts sprang in två egna touchdowns och passade för ytterligare en mot Browns. Brissett har förvånansvärt snabbt fått fart på Colts anfall, plocka upp honom som backup med potential. Det är svårt att tro det, men en frisk Odell Beckham på planen hjälpte verkligen produktionen för Sterling Shepard (WR) i Giants. Shepard finns tillgänglig i många ligor. Blake Bortles (QB) och Marcedes Lewis (TE) i Jaguars kommer från fantastiskt bra fantasy-prestationer men känns som extremt osäkra alternativ för framtiden. Känner du dig lite wild and crazy kan du plocka upp dom, funkar det kommer du att se ut som ett geni, funkar det inte kan du alltid hänvisa till vecka 3.

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i standard – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Tom Brady New England Patriots 35
RB Todd Gurley Los Angeles Rams 32
RB Jordan Howard Chicago Beara 25
WR Stefon Diggs Minnesota Vikings 29
WR Brandin Cooks New England Patriots 27
TE Marcedes Lewis Jacksonville Jaguars 24
FLEX Chris Thompson Washington Redskins 24
D/ST Washington Redskins 16
K Matt Prater Detroit Lions 19
Totalt  231

NFL Supporter – fantasy

Team Andersson i NFL Supporter #3 fixade mäktiga 142 poäng vecka 3. Med Brady, Gurley och Cook i uppställningen kunde man kosta på sig att ha med fantasy-nollan Maclin och ändå besegra motståndarlaget med 54 poäng. Starkt jobbat Anders!

NFL Supporter – pickem

tbaninja toppar vår pickem-liga med 500 poäng. Med det så är hen även i topp i världen, endast fyra spelare till är lika bra. dannebq är inte långt bakom med 460 poäng. tbaninja var även veckans bästa spelare med 170 poäng.
Steelers förlust borta mot Bears verkar vara den matchen som ställde till det för flest denna veckan.

NFL Supporter – eliminator

Endast sju lag återstår i eliminator av 29 deltagare. Många åkte dit på Dolphins förlust mot Jets vilket gör prestationen av seahawkssweden så mycket starkare.

Nyheter

To Top