Fantasy

Fantasy: Är Bell värd att behålla?

Är det dags att Christian Kirk i Arizona Cardinals får mer tid i rampljuset? Foto: Jason O. Watson/Getty Images.

James Conner hade ännu en stor vecka för Steelers och toppar veckans poängskörd av samtliga spelare. Alla som plockade upp honom i slutet av fantasy-draften eller via waiver är såklart supernöjda, och nu börjar man fundera på vad det här egentligen innebär för Bells chanser när han väl bestämmer sig för att komma tillbaka. Det klart att man inte ska göra sig av med honom, men Conner har helt klart förtjänat att få en stor andel av Steelers springspel även när Bell är tillbaka.

Alla som väntat på att Odell Beckham skulle få igång produktionen fick äntligen se det den här veckan. Nu är det bara att hoppas att han fortsätter leverera touchdown – passningar de kommande veckorna.

Vi har i vanlig ordning tagit en titt på veckan som gått och hur ni bör förbereda er inför veckorna framöver.

Veckans fantasy-hjälte

James Conner (RB) som vi just nämnt är veckans hjälte även i fantasy. Totalt 185 yards och två touchdowns är oerhört bra, även mot ett skadedrabbat Falcons-försvar. Antonio Brown (WR) i Steelers och Odell Beckham (WR) i Giants levde äntligen upp till fantasy-spelarnas högt ställda förväntningar också och ses säkert som hjältar på många håll.

Veckans besvikelse

För andra veckan i rad utser vi en Dolphins-spelare till veckans besvikelse. Kenny Stills (WR) inledde säsongen med fantastiska 26.6 poäng mot Titans. Utöver från en acceptabel match mot Raiders så har Stills levererat tre riktiga plattmatcher därefter. Det ser ut som hyfsat tufft motstånd framöver för Stills så vi vågar inte tro att han ska vända den här dalande formen de kommande veckorna.

Veckans outsider

Eric Ebron (TE) i Indianapolis Colts har haft en jämn bra produktion hittills i år, främst på grund av att han gång efter gång fått Andrew Lucks förtroende i red zone. I torsdags mot Patriots fick Ebron betydligt mer än så. Nio mottagningar för 105 yards och två touchdowns är riktigt bra och nivån kan säkert hålla en fortsatt bra nivå de kommande veckorna mot Jets, Bills och Raiders.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: Kanske har folk glömt bort Mitchell Trubisky på grund av att han haft bye den gångna helgen? Han ägs fortfarande i 27% av alla ligor på ESPN och kan helt klart vara värd en chansning. Baker Mayfield och Joe Flacco har också visat att dom kan vara värd en chansning, trots deras poängsnåla tillställning mot varandra i söndags.

Running backs:
Att Matt Breida möjligen missar spela till helgen öppnar för Alfred Morris. Ett bra alternativ framförallt för er som redan har Breida eftersom det kan vara värt att följa skadeläget när matchstart närmar sig för att se vem man ska starta. Mike Davis i Seahawks som möter Raiders till helgen ser intressant ut. Seahawks sprang bra med bollen mot Suh och Donald i Rams.

Wide receivers:
Även i Green Bay Packers är skadeläget intressant att följa, men där är det framförallt receivers som haft en tendens att skada sig. Marquez Valdes-Scantling är den vi tror har störst chans att dra nytta av det. Chester Rogers i Colts har fått riktigt bra volym och om T.Y. Hiltons skadefrånvaro fortsätter är Rogers en given starter mot Jets till helgen. Vi förstår att många blir sugna på Robbie Anderson i Jets efter hans två touchdowns, men det var en riktig lyckträff på hans tre mottagningar. Sikta alltid på volym istället och där rekommenderar vi rookien Christian Kirk i Cardinals.

Tight ends:
Förra veckan tipsade vi om Tyler Kroft i Bengals men var helt fel ute. Det verkar som att C.J. Uzomah är den tight end som kommer få ta emot passningarna från Dalton framöver. Släng Kroft och ta upp Uzomah. Geoff Swaim i Cowboys var lagets bästa receiver mot Texans, vad nu det kan vara värt.

Veckans Bye

NFC fortsätter dominera bye weeks. Denna veckan har Detroit Lions och New Orleans Saints bye, och de sistnämnda lär äkert ha stor påverkan på veckans fantasy.

Veckans Pick’em och övriga NFL.com – hjältar

Så här ser det ut efter fyra veckor i våra respektive ligor på NFL.com.

Pick’em
cesar0877 (690 poäng), mathias72 (680) och Arrowhead (670) toppar ligan. Vi på NFL Supporter sackar efter rejält med våra 440 poäng. Ledaren i samtliga ligor på NFL.com just nu har 790 poäng så ”våra” bästa har fortfarande lite häng.

Perfect Challenge
Yuri (603.80), sunmat (574.18) och stevens2002 (572.28) toppar ligan. Vi på NFL Supporter skuggar en bit bakom med 522.80. Bäst på hela NFL.com är 676.02.

Survivor
Buffalo Bills ställde till det för många även denna veckan, men inte för mattemourto som gjorde ett riktigt hjälteval och satte Bills som survivor pick denna veckan och är 5-0. Starkt!

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod – Gone Gurley, coachat av Gustav K för veckans svulstigaste insats. Med 174.4 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #4

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Aaron Rodgers Green Bay Packers 28.7
RB James Conner Pittsburgh Steelers 34.5
RB Todd Gurley II Los Angeles Rams 33.3
WR Odell Beckham Jr. New York Giants 31.4
WR Davante Adams Green Bay Packers 29.0
TE Eric Ebron Indianapolis Colts 31.5
FLEX Isaiah Crowell New York Jets 30.1
D/ST Bengals 24.0
K Graham Gano Carolina Panthers 19.0
Totalt 261.5

Den här sparken från Graham Gano i söndags innebar självklart en plats i veckans dream team.

Fantasy: Är Bell värd att behålla?

Nyheter

To Top