Browns

Browns bygge startar med den offensiva linjen

Känns som att Browns snart har mer val i draften än alla lag ihop, det med stor spänning man följer utvecklingen i Cleveland.

Förutom val i draften har laget en stor säck med pengar att använda för att strö över spelare att komma till laget med ynka en seger i bagaget från förra året. Det behövs, då det såg mer eller mindre bedrövligt ut på de flesta positioner förra året. Hittills har mycket fokus legat på att bygga upp en ordentlig offensiv linje för att ge offensiven en stark grund att stå på.

Sen tidigare sitter man på en av spelets bästa tackle’s i Joe Thomas och nu ser det ut som han får riktigt fint sällskap på linjen. Man gav gaurden Joel Bitonio ett nytt fint kontrakt som gör att han stannar i Cleveland, Bitonio har haft problem med skador men är en stor tillgång när han är hel. Browns var snabbt på en av rivalen Bengals bästa linjemän, guarden Kevin Zietler, med ett 5-års kontrakt som snittar 12 miljoner per år byter han stad i Ohio. Nästa man in var Packers före detta center J.C Tretter som kritade på ett 3-års kontrakt värt 5,6 miljoner per år.

Med LT Thomas, LG Bitonio, C Tretter, RG Zietler så ser det i varje fall på papperet ut som Browns har en riktigt fin lagdel på plats. Lägg där till Cameron Erving som Browns draftade i första rundan för ett par år sedan som kan spela på alla platser på linjen. Erving har haft det tufft att ta nästa steg i sin utveckling, men med bättre folk runt sig bör möjligheterna att ta nästa steg öka. Just nu har du förra årets rookie Shon Coleman som RT och med alla val Browns har i draften kan vi säkert se dem bygga på med ytterligare en lovande linjespelare.

Hur QB cirkusen än slutar i Browns så kommer vem det nu blir ha en bättre möjligheter än på bra länge att lyckas behålla startjobbet som QB i Cleveland Browns.

Nyheter

To Top