Eagles

Broderligt när Vikings möter Eagles

Det är inte alltid som spelare har möjlighet att träffa sin familj under säsongen. Har man däremot en bror i motståndarlaget, så hinner man kanske ta en kaffe efter matchen.

När Vikings linebacker Eric Kendricks sätter sig på bussen till Philadelphia för helgens match, är det inte bara obekanta ansikten han kommer träffa. I Eagles spelar nämligen hans äldre bror, Mychal Kendricks. Båda spelar på försvaret så de kommer tyvärr inte mötas på planen, men nog är det en känslosam upplevelse för de båda bröderna, åtminstone enligt lillebror Eric:

”Du kan inte låta bli att bli lite känslosam, det är min bror där borta.”

De två har mötts en gång tidigare. Då spelade de på college och Erics UCLA Bruins vann en jämn match mot Mychals California Golden Bears. Även denna gång väntar vi oss en spännande match som kan sluta hursomhelst, men Eric och hans obesegrade Vikings måste ändå ses som favoriter.

Förutom Kendricks så finns det ett gäng bröder runtom i NFL. Här är några andra par du kanske känner igen.

Chris och Kyle Long
Under Kyles första år i Bears fick han stå öga mot öga med sin äldre bror Chris, defensive end som då spelade i Rams. De skapade rubriker när Kyle försökte sparka en spelare i Rams och Chris kom rusandes från sidlinjen för att dra bort sin hetlevrade lillebror från platsen. Du kan se händelsen här.

Michael och Martellus Bennett
Michael är en dominant pass rusher i Seattle Seahawks och en av de bästa på sin position. Martellus är tight end och har äntligen börjat leva upp till sin fulla potential i Patriots anfall, där tight ends används mycket och effektivt. Båda är lika underhållande på plan som utanför den, där deras frispråkighet och lätta galenskap är en uppfriskande fläkt i den ganska stela NFL-världen.

XXX during the second half at New Era Field on October 16, 2016 in Buffalo, New York.

Bröderna Ryan är minst lika högljudda som kompetenta. (Photo by Michael Adamucci/Getty Images)

Rob och Rex Ryan
De två tränarbröderna har hängt runt ett tag i NFL och utgör en brölig duo i Buffalo Bills i år. Båda har följt pappa Buddys fotspår och är precis lika mycket cirkus som sin far. Jobbet de gjort i Buffalo i år är en av orsakerna till varför Bills på allvar kan nå slutspel för första gången på sen 1999.

Kendall, Vincent, Corey och Kyle Fuller
Mamma och pappa Fuller måste vara stolta över denna remarkabla syskonskara. Vincent spelade sju säsonger innan han la av, de övriga är fortfarande aktiva i NFL – Corey är i Lions, Kyle i Bears och Kendall i Browns. Alla spelade sin collegekarriär på Virginia Tech.

Mike och Maurkice Pouncey
Dessa bröder är två av ligans bästa centers, i Dolphins respektive Steelers. Visst kan man visualisera sig hur de rusade hem från skolan för att få stå och köra snaps fram och tillbaks mellan varandra?

Nyheter

To Top