Nyheter

Årets officiella mock drafts

NFL Supporters 2012 års officiella mock drafts är här och förväntningarna på de här tre dagarna är höga. Alla tror på någon trade högt upp i draften, vad tror du? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet!

Nu har det alltså blivit dags för NFL:s årliga draft. En av årets höjdpunkter för oss som följer ligan. Inte bara för de här tre dagarna men för den spänning och förväntan som draften bygger upp inför den kommande säsongen. Man vill ju se de här unga spelarna i sina nya lag.

I vanlig ordning har några av oss här på NFL Supporter dragit ihop varsin mock draft. Vi presentera dem här nedan. Först bredvid varandra, lite mer lättöverskådligt, och sedan respektive mockares egna motiveringar.

För dig som vill följa draften men inte riktigt vet hur allting funkar så rekommenderar jag vår artikel: Allt om draften i NFL – 2012. För dig som vill lära dig mer om de stora namnen, kolla in vå serie ”Draftens stjärnor”.

Sedan kommer vi att kommentera draften LIVE på Twitter, @nflsupporter, och under haschtagen #nflse. Häng gärna med och diskutera och ställ gärna frågor till oss så svarar vi gärna!

Nu, vidare till årets mock drafts.


Vad tror du? Vilken är favoriten. Kommentera gärna!


Motiveringar: Mattias Olsson

1. Indianapolis Colts: Andrew Luck, QB, Stanford

Luck har varit spikad på den här platsen hur länge som helst och han kommer att gå till Colts. På NFL Combine visade han i fystesterna att han är hela paketet. Colts byter ut legenden Manning mot en ny stjärna i Luck. Som dock kommer att få det tufft de första säsongerna i ett Colts som har släppt all talang som fanns i laget.

2. Washington Redskins (St. Louis Rams): Robert Griffin III, QB, Baylor

RGIII har gjort allt rätt efter säsongen, från att glänsa med sin intelligens i intervjuerna till att visa upp sina fysiska talanger, och det finns inte en chans att någon annan går före honom. Det enda alternativet är som sagt om Griffin skulle före Luck.

3. Minnesota Vikings: Matt Kalil, OT, USC

Den här ser nästan så given ut att man kanske ska börja ana oråd. Vikings behöver hjälp i den offensiva linjen och i NFL Combine så cementerade Kalil det som vi anade. Han är tveklöst draftens bästa tackle. En ack så viktig kugge för Vikings för att skydda Christian Ponders blinda sida.

4. Cleveland Browns: Trent Richardson, RB, Alabama

Richardson är en av draftens bästa spelare men värdet av running backs kraftigt har devalverats de senaste åren. Men Browns har gjort sig av med Peyton Hillis och det är här är ett akut behov. Richardson är en komplett back som gör allting bra.

5. Tampa Bay Buccaneers: Morris Claiborne, CB, LSU

Claiborne är utan tvekan årets bästa cornerback. Buccaneers har, trots att de avslutade förra säsongen förskräckligt, ett bra utgångsläge inför nästa säsong. De har många unga talangfulla spelare och har värvat bra i free agency.

6. St. Louis Rams (Washington Redskins): Justin Blackmon, WR, Oklahoma St.

Rams behöver mycket i sitt lag. Det enda de egentligen har är en riktigt bra ung quarterback i Sam Bradford. De skulle kunna byta ner ännu längre och få något extra val men de behöver en stjärna på den här positionen. Inte omöjligt att de väljer fler receivers efter Blackmon.

7. Kansas City Chiefs (trade med Jaguars): Ryan Tannehill, QB, Texas A&M

Chiefs smyger upp framför Dolphins och kniper Tannehill som får ett år eller så bakom Matt Cassell, som är duktig men ingen så kallad franchise-QB, innan han får spela. Chiefs har inte många akuta behov så de tar en chansning för 2 st val i 2-3:e rundan eller något liknande. Inte riktigt Scott Piolis, Chiefs general manager, stil men de kommer inte att drafta såhär högt framöver och det vet han.

8. Miami Dolphins: Michael Floyd, WR, Notre Dame

Dolphins försökte vara kyliga och missade Tannehill. Kanske gör det dem inte så mycket. De förstärker ändå i offensiven med Floyd.

9. Carolina Panthers: Fletcher Cox, DT, Mississippi State

Panthers behöver förstärka på linjen. Bra värde för Cox, som är det säkraste kortet här. Skulle kunna gå efter en pass rusher också men behovet är större i mitten.

10. Buffalo Bills: Riley Reiff, OT, Iowa

Bills har flera behov. Kanske byter de sig nedåt eller tar en cornerback istället. Men tackle är en väg att gå.

11. Jacksonville Jaguars: Melvin Ingram, DE

Jaguars behöver mycket men pass rush är akut. De väljer Ingram som ändå känns som ett relativt säkert val jämfört med till exempel Coples. Skulle kunna ta Chandler Jones eller någon annan pass rusher också.

12. Seattle Seahawks: Luke Kuechly, ILB, Boston

Seahawks släpper inte förbi Kuechly. Han var fruktansvärt produktiv i college och hade en lysande Combine.

13. Arizona Cardinals: David DeCastro, G, Stanford

Den här är svår, tycker jag. Cards skulle vilja ha en receiver, men det kan de hitta senare. Kanske cornerback. Men jag går på den offensiva linjen. DeCastro är ett säkert val.

14. Dallas Cowboys: Mark Barron, SS, Alabama

Barron är draftens överlägset bästa safety. Han välkomnas med öppna armar i Dallas

15. Philadelphia Eagles: Dontari Poe, DT, Memphis

Eftersom Kuechly är borta så väljer man det fysiska monstret Poe. Hans Combine har skickat upp honom rejält på listan och det finns mycket kapacitet i honom. Även fast han inte har haft den mest produktiva tiden i college. Men Eagles litar på sina tränare.

16. New York Jets: Chandler Jones, DE, Syracuse

Jets tog med ett gäng tränare till Syracuse Pro Day för att träna Jones. De ska tydligen vara väldigt entusiastiska över den unge mannen.

17. Cincinnati Bengals: Stephon Gilmore, CB, South Carolina

Bengals förstärker sitt secondary. Gilmore är snäppet hetare än Kirkpatrick, men det är nästan jämnt skägg.

18. San Diego Chargers: Shea McClellin, DE, Boise St.

Mer pass rush till Chargers som väljer en spelare som har glidit upp på listorna den senaste tiden i takt med att spelare som Coples och Upshaw har tappat fart. Kanske lite högt för McClellin men Chargers tror på honom.

19. Chicago Bears: Quinton Coples, DE, North Carolina

Man kan aldrig ha för många pass rushers, som det heter. Det finns en del frågetecken kring Coples men det finns samtidigt en otrolig massa potential. Bears hoppas kunna få ordning på honom bland veteranerna i omklädningsrummet.

20. Tennesse Titans: Whitney Mercilus, DE, Illionois

Tre pass rushers på raken, det är lite galet, men vad ska man göra. Mercilus är lite av ett projekt men med mycket rå talang.

21. Cincinnati Bengals: Lamar Miller, RB, Miami

Bengals vill inte behöva lite bara på Cedric Benson så de fyller på med en till bra running back. Lamar Miller har seglat upp på andra platsen efter Richardson. Frågan är om inte Bengals görna tradar ned härifrån.

22. Cleveland Browns: Kendall Wright, WR, Baylor

Browns behöver få in lite spänning i sitt lag. Med Richardson med sitt första val och Kendall Wright här så har de kommit en bit på vägen. De gjorde ju knappt några poäng förra säsongen och man är inte fel ute, enligt mig, om man kallar Browns för ligans tråkigaste lag. Men det ska de ändra på. Om Colt McCoy ska bli den spelare som de vill så måste han få hjälp.

23. Detroit Lions: Dre Kirkpatrick, CB, Alabama

Det här är nog Lions nöjda med. Ett bra värde på en duktig spelare som fyller deras största behov.

24. Pittsburgh Steelers: Dont’a Hightower, ILB, Alabama

Steelers väljer in mer talang på linebacker för att hålla nivån i det fruktade försvaret. Snackas om att Hightower är James Farriors efterträdare.

25. Denver Broncos: Michael Brockers, DT, LSU

Brockers har visat att han kan spela och Broncos behöver hjälp på linjen. Frågan är om inte Broncos går offensiv dock och ger Manning något mer att jobba med redan nu. Det är ju inte så att de kan vänta tre år.

26. Houston Texans: Stephen Hill, WR, Georgia Tech

Det här valet kändes så självklart ut innan Texans började blöda bra spelare. De har haft en av de tyngsta off-seasons av något lag i ligan och har tappat fantastiska spelare som Mario Williams, DeMeco Ryans och Eric Winston. Det gör att behoven blir fler. Men Hill till Texans skulle verkligen vara intressant. Skulle kunna satsa på Nick Perry eller Cordy Glenn också.

27. Cleveland Browns (trade med Patriots): Brandon Weeden, QB, Oklahoma St.

Patriots gillar att samla val och byta sig bakåt i rundorna. Här får de Browns val i andra rundan och två val till i 2-4:e rundan så att Browns kan komma upp och ta Brandon Weeden innan han hamnar i klorna på 49ers. Browns har då samlat på sig Trent Richardson (RB), Kendall Wright (WR) och Brandon Weeden (QB).

28. Green Bay Packers: Peter Konz, C, Wisconsin

Ett naturligt val av en bra och stabil spelare som fyller ett stort behov i Green Bay. Konz är slipad och gör det mesta bra.

29. Baltimore Ravens: Cordy Glenn, T, Georgia

Den över 160 kilo tunga Glenn sprang den 40 yard långa sprinten på under 5 sekunder. Han beräknades först gå i tredje rundan och ansågs vara lite för tjock och orörlig. Det har han ju klart visat att han inte är. Är flexibel och kan spela både tackle och guard.

30. San Francisco 49ers: Jerel Worthy, DT, Michigan state

Det här är ett intressant val, tycker jag. Man hade kunnat gissa att det skulle bli receiver men så tog 49ers in Manningham i free agency. Det finns många rätt bra receivers att ta senare i draften så här går man nog i en annan riktning. Jag tänkte Coby Fleener från Stanford först, som ett komplement till Vernon Davis. Men i slutändan valde jag Jerel Worthy. Ett tungt paket som “bara” är strax under 1.90m men väger över 140 kilo.

31. New England Patriots: Devon Still, DT, Penn state

Då var det dags för Patriots igen. Den här gången väljer de Devon Still och får mycket bra värde. En välpolerad spelare som är en stor närvaro och som ofta kommer igenom i mitten och kan stressa motståndarnas quarterback. Flera scouter har sagt att han är den defensiva tackle som är mest redo för NFL.

32. New York Giants: Coby Fleener, TE, Stanford

Fleener lyckas som enda tight end pressa sig in i första rundan. En bra passmottagare, dock inte mycket till blockare, som Eli Manning kan ha användning för. Vet hur man fångar bollen i målområdet.


Motiveringar – Olof Westman

1. Indianapolis Colts: Andrew Luck, QB, Stanford

Det blir inte mycket mer obvious än så här. Det säkraste valet i hela draften, han är ingen Ryan Leaf.

2. Washington Redskins: Robert Griffin III, QB, Baylor

Trots elaka rykten från scouter så är RGIII en good guy och en hyperkompetent QB, kommer bära Washington under en lång tid.

3. Minnesota Vikings: Matt Kalil, LT, USC

Det pratas om att Vikings är sugna på Claiborne här men de kommer välja Kalil. Det är en djupare draft för duktiga corners än tackles.

4. Cleveland Browns: Trent Richardson, RB, Alabama

Överlägset den mest kompetenta running backen i draften. Cleveland behöver hjälp offensivt men Tannehill är inte vägen att gå.

5. Tampa bay Buccaneers: Morris Claiborne, CB, LSU

Tampa Bay har gapande hål i sitt backfield. Möter man Brees, Matty Ice och Cam Newton två gånger om året kommer man bli sönderkastad. Claiborne behövs verkligen i Tampa.

6. St. Louis Rams: Justin Blackmon, WR, OSU

Stackars Sam Bradford har det inte lätt. Han behöver en #1 att gå till och växa med. Blackmon har inte ideal storlek för en WR men är ett hot på många andra sätt.

7. Jacksonville Jaguars: Michael Floyd, WR, Notre Dame

Återigen ett lag desperat efter måltavlor för sin QB. Finns dock en chans att Jacksonville tradear detta val till exempelvis Eagles eller Broncos.

8. Miami Dolphins: Ryan Tannehill, QB, Texas A&M

Miami måste ha sin QB of the future i år och det enda valet här är egentligen Tannehill. Den nya ledningen gör det “enda” valet.

9. Carolina Panthers: Dre Kirkpatrick, CB, Alabama

Carolina behöver hjälp defensivt. Deras offensiv med Cam Newton är på gång men defensivt är det en mardröm. Väljer den cornerback de tror mest på och jag tror det är Kirkpatrick.

10. Philadelphia Eagles (TRADE – Buffalo Bills): Luke Kuechly, LB, Boston college

Eagles gillar Kuechly. Tillsammans med Demeco Ryans skulle förra årets sämsta lagdel bli en av de absolut bästa. Eagles vågar inte låta Seattle och Kansas välja innan så de tradear upp fem positioner.

11. Kansas City Chiefs: David DeCastro, Guard, Stanford

Kansas draftar för sitt största behov och väljer, i min mening, underskattade David DeCastro. Han blockade för Andrew Luck, den QB alla rushers ville åt under förra året.

12. Seattle Seahawks: Melvin Ingram, DE, North Carolina

Seahawks har många val här, både offense (vapen till nya QBn Matt Flynn) och defense (pass rush). Jag tror de blir överlyckliga om Ingram faller såhär långt och tvekar inte.

13. Arizona Cardinals: Riley Reiff, OT, Iowa

Cardinals brukar drafta efter BPA (best pick available) och med Reiff kvar fyller de också ett stort behov. Deras O-line var bedrövlig och ska Kevin Kolb ha en chans att lyckas behöver han nån som kan blocka.

14. Dallas Cowboys: Mark Barron, Safety, Alabama

Med en ägare som Jerry Jones vet man aldrig vad Cowboys gör här. Men med Barron flygandes upp för draftboards är det riktigt nöjda om de slipper tradea upp för att få honom.

15. Buffalo Bills (TRADE Philadelphia Eagles): Quinton Coples, DE

Man kan aldrig ha för mycket pass rush och med defensive backs som inte är i världsklass så kan Coples verkligen höja Bills defensiv tillsammans med Mario Williams.

16. New York Jets: Courtney Upshaw, DE, Alabama

Med Revis och Cromartie i sin backfield behöver de bara lite pass rush för att kunna festa på motståndarnas QB. Tror att de kan vara intresserade av nån legit WR också men i detta läget finns ingen värd att välja.

17. Cincinnati Bengals: Stephon Gilmore, CB, South Carolina

Gilmore är en av de prospects som sett sitt draftvärde stiga ordentligt den senaste veckan. Kan gå i top 10 men jag tror han stannar ända till Bengals.

18. San Diego Chargers: Whitney Mercilus, OLB, Illinois

Chargers skulle inte vara helnöjda om draften utspelar sig på detta sätt och skulle troligtvis tradea ner några positioner om någon annan är intresserad. Men Mercilus är ett legitimt val som OLB som är ett riktigt behov för dem.

19. Chicago Bears: Janoris Jenkins, CB, North Alabama

Om jag hade kunnat hade jag draftat en ny arena eller åtminstone en ny planskötare. Men de draftar efter BPA här och Jenkins ses av vissa som draftens bästa cornerback men faller långt på grund av problem utanför planen.

20. Tennessee Titans: Stephen Hill, WR, Georgia tech

Efter att ha tappat sin bästa pass rusher och d-line coach (Jason Babin och Howard Mudd) förra året försämrades deras pass rush rejält. Men ingen DE är värd att ta här så de stärker upp sitt offense istället med en WR.

21. Cincinnati Bengals: Kendall Wright, WR, Baylor

RGIIIs go-to-guy hamnar hos Bengals när de väljer för andra gången i första rundan. Behöver hjälp i sin O-line också så Cordy Glenn kan vara ett annat val här.

22. Cleveland Browns: Jonathan Martin, OT, USC

Browns har ett jättehål på right tackle och Martin är det bästa valet här. Har fallit långt sen säsongen slutade men behövs verkligen i Cleveland. WR kan vara ett alternativ om någon faller.

23. Detroit Lions: Cordy Glenn, G/T, Georgia Tech

Lions har flera positioner de behöver säkra upp, kanske främst cornerback men det finns ingen CB värd att ta här. Säkrar upp sin O-line med Glenn.

24. Pittsburgh Steelers: Dont’a Hightower, ILB, Alabama

Steelers har rensat ut många äldre spelare med höga löner, även tappat en del spelare med skador och har flera hål i laget. Jag tror de får ett tufft 2012. Hightower är en steal så här långt ner i draften.

25. Denver Broncos: Fletcher Cox, DT, Mississippi staten

Broncos största behov är egentligen O-line eller Running Back så chansen finns att de tradear ner. Men när Fletcher
Cox finns kvar här så finns det inget mer självklart val. STEAL OF THE DRAFT!

26. Houston Texans: Michael Brockers, DT, LSU

Texans behöver tryck från defensiven och när Mario Williams nu lämnat behöver de ersätta hans funktion. Får Texans tryck från insidan med Brockers kan de klara sig med mindre talang på utsidan.

27. New England Patriots: Dontari Poe, DT, Memphis –

Många tror Poe går betydligt högre än som nummer 26. Men produktionen och filmen finns inte där så trots ett utomjordiskt combine faller han lite.

28. Green Bay Packers: Devin Still, DT

Fjärde raka defensive tackle som går här. Packers defense tog ett rejält steg bakåt och skulle behöva hjälp på många positioner här. Men utan tryck på motståndarnas QB blir det svårt. Still hjälper dem här.

29. Baltimore Ravens, Peter Konz, G/C, Wisconsin

Ravens är väldigt tunna på insidan av sin O-line. Med Konz får det en intressant prospekt som kan spela på flera positioner.

30. San Fransisco 49ers: Coby Fleener, TE, Stanford

Det här valet är för tydligt för att egentligen hända. Med sin gamla coach hos 49ers som står utan en riktig Tight End så
kommer Fleener att gå här om ingen redan tagit honom.

31. New England Patriots: Shea McClellin, OLB, Boise state

Patriots måste säkra upp defensiven och med Ninkovich som enda ordentliga linebacker väljer Patriots McClellin här.

32. New York Giants: Chandler Jones, DE, Syracuse

Regerande mästarna har inte många behov att fylla. Skulle kunna uppgradera RB eller CB men med risken att tappa Usi Omenyora nästa säsongen väljer de hans framtida ersättare Chandler Jones från det närliggande universitetet.


Motiveringar – Anders Retzner

1. Indianapolis Colts väljer Andrew Luck, QB, Stanford

Givet val för Colts här. Stor potential, exceptionell spelförståelse och redo för spel direkt. Huruvida han lyckas överkomma det spöke som Peyton Manning lämnat efter sig återstår att se.

2. Washington Redskins väljer Robert Griffin III, QB, Baylor

Ett till gjutet val, RG3 är den superstjärna som staden Washington längtat efter. Passar bra in i deras “West Coast Offense” och är en prövad vinnare.

3. Minnesota Vikings väljer Morris Claiborne, CB, LSU

Här börjar draften på riktigt då Minnesota har flera alternativ. Jag tror att de väljer Morris Claiborne för att liva upp deras backfield. Många tror dock att de kommer välja bästa offensiva linjemannen Matt Kalil från USC, som också fyller ett pressande behov.

4. Cleveland Browns väljer Trent Richardson, RB, Alabama

Perfekt! Peyton Hillis borta, istället får man en running back som kan bli ännu bättre än Hillis. Justin Blackmon kan gå här, men jag ser inte honom som tillräckligt bra för nummer fyra.

5. Jacksonville Jaguars efter trade med Tampa Bay Buccaners väljer Justin Blackmon, WR, Oklahoma St.

Tampa Bay laddar upp med picks i nästa draft och Jacksonville Jaguars försäkrar sig om att de får den bästa WR i draften. Pressande behov av playmaker och hjälp till Gabbert.

6. St. Louis Rams väljer Matt Kalil, OT, USC

Efter att ha blivit förbisprungna av Jacksonville i racet om Blackmon fyller man ett annat behov: skydda Sam Bradford.

7. Tampa Bay Buccaners väljer Mark Barron, SS, Alabama

WR Michael Floyd är ett alternativ, men Mark Barron fyller ett behov och har god potential. Dessutom får Bucs fler chanser i nästa års draft.

8. Miami Dolphins väljer Ryan Tannehill, QB, Texas A&M

Jag får tampas lite med mig själv här, själv skulle jag inte valt Tannehill så högt upp, men Miami har inget val längre.

9. Carolina Panthers väljer Dontari Poe, DT, Memphis

Ron Rivera paras ihop med denna sprudlande unga man som i framtiden kan räknas som “draftens steal” om de båda fungerar bra ihop.

10. Buffalo Bills väljer Michael Floyd, WR, Notre Dame

Varning för trade med Arizona Cardinals här som behöver en explosiv och snabb WR. Bills hade velat gå med Riley Rieff, OT, här men Floyd är för bra för att inte ta på nummer tio och fyller ett behov. Kanske blir han bättre än Justin Blackmon?

11. Kansas City Chiefs väljer Luke Kuechly, ILB, Boston College

Kansas City parar ihop Pro Bowler Derrick Johnson med denna lovande yngling. Alternativet är David Decastro, OG, som också fyller ett behov. Arizona Cardinals hoppas att de inte väljer honom.

12. Seattle Seahawks väljer Michael Brockers, DT, LSU

Tyvärr får de inte chansen att para ihop den energiska Pete Carrol med den energiska Dontari Poe. Michael Brockers är dock inget att gråta över.

13. Arizona Cardinals väljer David Decastro, OG, Stanford

Bästa inre offensiva linjemannen i draften fyller ett behov. Förhoppningsvis får han Kevin Kolb att lugna sig i fickan. Att ha missat Floyd är ingen stor sorg, det behovet fyller man senare i draften. Om inte, så kan Fitzgerald bära upp hela offensiven några år till.

14. Dallas Cowboys väljer Dre Kirkpatrick, CB, Alabama

Tufft val i mitten av första rundan. Jag tror dock att de väljer att förstärka sin backfield, även om de rekryterat Brandon Carr. Man kan aldrig ha för många bra cornerbacks i dagens NFL.

15. Philadelphia Eagels väljer Riley Reiff, OT, Iowa

Att hålla Michael Vick skadefri är viktigt och Riley Reiff hjälper Eagles med just det. Fyller det hål som Jason Peters skada lämnat efter sig.

16. New York Jets väljer Melvin Ingram, DE, South Carolina

Hur mycket vi än hör om Tebow har Jets ett stort behov av en pass rusher. Melvin Ingram är just det och kan hjälpa till i run defense också.

17. Cincinnati Bengals väljer Stephon Gilmore, CB, South Carolina

Bengals kan inte hoppa en sådan här stor talang. Och som sagt, man kan aldrig ha för många bra cornerbacks. Stark och lång.

18. San Diego Chargers väljer Fletcher Cox, DT, Mississippi St.

Hade gärna valt en DE här men Cox har för stor potential för att inte välja honom.

19. Chicago Bears väljer Kendall Wright, WR, Baylor

Brandon Marshall tillför mycket, men för att få honom i en-mot-en-situationer måste det finnas ett andra hot. Johnny Knox kanske inte kommer spela alls denna säsong, och Devin Hester är inte extremt farlig. Kendall Wright kan med hans snabbhet pressa försvaren djupt till Marshalls fördel.

20. Tenesse Titans väljer Janoris Jenkins, CB, North Alabama

Ett riskfullt val men behovet av en dominerande cornerback är stort efter Finnegans avsked. Kan även gå DE här.

21. Cincinnati Bengals väljer Stephen Hill, WR, Georgia Tech

Bengals kan lyxa till det i och med deras två picks i första rundan, nu fyller de behovet av en kompletterande WR till AJ Green.

22. Cleveland Browns väljer Courtney Upshaw, OLB, Alabama

Här har Cleveland ett viktigt val. Om de inte tror på Colt McCoy kan de välja att drafta QB Brandon Weeden som trots sin ålder ser ut att ha potential. Jag tror att de fortsätter fostra McCoy och tar den bästa ynglingen som finns kvar, även om han inte fyller ett pressande behov.

23. Detroit Lions väljer Mike Adams, OT, Ohio St.

Jeff Backus åldras och Matt Stafford måste skyddas, relativt givet val.

24. Pittsburgh Steelers väljer Dont’a Hightower, ILB, Alabama

Unga linebackers är ett stort behov, offensiva linjemän kan fyllas på i andra rundan av draften.
Hightower kommer fostras av Dick LeBeau och Steelers genomför som vanligt en smart draft.

25. Denver Broncos väljer Coby Fleener, TE, Stanford

Peyton Manning behöver alla vapen han kan få, med Coby Fleener får han ett bra vapen. Vi har väl alla sett hur TEs kan lyfta en offensiv? Ja, jag tänker på Patriots…

26. Houston Texans väljer Jonathan Martin, OT, Stanford

Houston har förlorat flera offensiva linjemän denna offseason och vill försäkra sig om ännu en briljant insats från Arian Foster. WR är också ett behov, Johnson och Walter börjar bli gamla, men det fyller man senare.

27. New England Patriots väljer Shea McClellin, DE, Boise St.

Patriots behöver uppgradera försvaret och McClellin kan fylla flera roller då han kan spela både OLB, DE och även kanske lite ILB.

28. Green Bay Packers väljer Andre Branch, DE, Clemson

Väldigt nära att ge dem en RB här, t.ex. Doug Martin, men Clay Matthews behöver en kompletterande pass rusher.

29. Baltimore Ravens väljer Peter Konz, C, Wisconsin

Draftens bästa center går till Ravens. Deras nuvarande center Matt Birk börjar bli gammal.

30. San Fransisco 49ers väljer Kevin Zeitler, G, Wisconsin

WR hade varit bäst för 49ers men ingen tillräckligt bra är kvar här. Istället tar de Kevin Zeitler, ett säkert val som fyller ett behov.

31. New England Patriots väljer Harrison Smith, FS, Notre Dame

Trade-varning, Patriots har inget pressande behov och inga supertalanger finns kvar. Harrison Smith hade dock fyllt ett behov och vore ett bra val.

32. New York Giants väljer Doug Martin, RB, Boise St.

Tom Coughlin gillar ett ground game, Doug Martin kan utvecklas till en feature-back som kan ta lasten.

Nyheter

To Top